Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.09.2006., 20:14   #1
studenac
ludjak

studenac's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Norton ghost 9 problem

Pozz.
Jel ima netko iskustva s Norton Ghost 9? Instaliro sam i napravio image c diska, sprzio na dvd i kad u BIOS-u namjestim boot from cd, prilikom pokusaja bootanja dobijem gresku, ntldt is missing, press ctrl alt del to restart.

A pise da je norton ghost 9 bootable.

Jel mi moze netko rec kak da napravim dvd bootable i da krene kopirat image na prazan disk? Googlo sam satima vec, i sve mi je nejasno,da moram s notepadom upisivat u command.com neke stringove, lokacije drivera za misa i dvd rom, wtf, mora bit jednostavniji nacin inace je program useless. : lol2 : I nasao sam jos nesto, da kao mora ghost.exe bit na tom dvd-u, tak da pokrene tu malu aplikaciju u dosu, u kojoj izaberem source image i destination image (to mi je jasno), ali nema nigdje ghost.exe. Cak sam sadrzaj cijelog instalacijskog foldera sprzio na cd i ubacio prilikom bootanja, da pokrene ghost.exe ako je pod drugim imenom, i opet ista gresta, ntldr is missing... Help !

Hvala unaprijed !
studenac je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2006., 22:34   #2
nescuppir
Premium

nescuppir's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
imao sam i ja problema sa ghostom...pa sam dobil jedan mail kojeg (barem mislim) uopće nikada nisam tražio, a zlata vrijedi...pa daj mi mail na PM da ti proslijedim upute kak napravit backup
nescuppir je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.09.2006., 18:00   #3
studenac
ludjak

studenac's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Moze lock, sve rijeseno uz pomoc nescuppir-a i njegovog misterioznog mail-a. Cijeli sistem i svi programi instalirani za manje od 10 minuta

Hvalaaaaa nescuppir !! : hello2 :
studenac je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2006., 20:24   #4
el.diablo
Registered User

Datum registracije: Nov 2005
Sebično i to dosta od vas oba jer ima nas koje zanima ista tema a ovako mogli ste to riješiti i bez foruma. Evo recimo puno me zanima upravo to kako boot napraviti s "devetkom" jer barem ja nisam mogao pronaći niti sa disketom a niti sa cd-om ilili dvd-om. Napravio backup ali ništa od vraćanja na taj backup ako se ide na C: (a koji drugi pobogu bi to trebalo ići - to mi dođe onako usput, sam sa sobom). I zato prosim lepo na sunce rješenje pa da vidimo o čem je riječ?
el.diablo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno