|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
HP LP2275w spajanje na VGA sucelje
Da li je steta spajati doticni monitor na VGA sucelje? Htio bih spajati laptop na njega a nema DVI nego VGA. U dilemi sam, imam prosjecni PC spojen na taj monitor. Pred 5 mjeseci sam zamijenio stari CRT s tim HP-om. Monitor ispada i vise nego 3 puta skuplji od trenutne vrijednosti racunala, jednostavno htio sam kvalitetan prikaz. No, nedavno sam kupio i lap. Sad ponekad previse vremena trosim na sinkronizaciju podataka dvaju racunala, pocela me smetati ta rascjepkanost podataka, gdje je novo gdje staro..... Kako sam zbog toga odnedavno razmisljao rijesiti se stolnog PC-a, nije mi bas drago sto cu se morati rijesiti tog odlicnog monitora koji jos nije ni iskoristen posteno i prakticki baciti u vjetar dosta novaca zbog pada cijene. Molio bih stoga odgovor na pitanje navedeno na pocetku teksta i kakav savjet kako vi rjesavate probleme sinkrinizacije. Jos mi toliko nezamislivo i nije sinkronizoranje osobnih podataka koliko sinkronizacija datoteka specificnih za neke aplikacije, primjerice baze sql servera, mailovi, bookmarks... |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Kupio sam HDMI na DVI adapter i monitor radi perfektno. Moze cak i lock teme.... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|