|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Dakle,kupih si sharkoona 120mm system fan S,svi ga hvale pa ajde kad vec imam mjesta da ga stavim... Kuciste je Antecovo 3700AMB i vent uz malo guranja lijepo sjedne... No ja se pitam posto nemam pojma.. Kako ga okrenuti tako da puse zrak unutra a ne van? Ili to nije bitno..? I smeta li to sto je hard odmah do,jer sam citao da tako mogu izazvat kontra efekt tj. da ce topli zrak sa harda ulazit u sredinu kucista zbog venta...? Tu imam samo opciju da ga spustim dolje ili dignem ful gore no svejedno ce biti preblizu.. Moze hint? tj odgovor
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa bože mili, jer si ga se sitija upalija pa da vidiš?? Obično ventovi pušu obrnuto od smjera etikete na ventilatoru. Bolje ti je da puše u kučište.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
od naprijed i bocno u kuciste , a iza van . tako je kod mene i funkcionira sjuper . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Sorry,no hard feelings... ![]() Namjestit cu sada pa cu ga upaliti i zahvaljujem se!
![]() |
#5 |
Premium
|
Evo.namjestih i upalih i radi... Dakle sad znam da etiketa na ventu ide prema vani.. Hvala Mar! Router,ja imam vec original vent odozada tako da sam samo dodao ovaj sprijeda i to je to. Pozdrav!
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Mislim da imas na ventu sa strane dvije strelice, jedna za smjer okretanja, druga za smijer "puhanja" zraka. Tak je barem kod mene. ![]() Ovo kaj je Router napisao je tocno. Kod mene su dva na stranici za usis i jedan odozada za ispuh.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|