|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Pretraga programa na TV kartici....
Pozdrav ... Jučer sam kupio novu TV karticu i cijelo vrijeme se mučim oko pretrage programa na njoj. Naime, karticu sam priključio na kućnu antenu sa kojom inače hvatam jako puno programa preko TV, no preko kartice svi su programi jako loši. Pa me sad muči u čemu je problem? Da li je on uhvatio signal sa odašiljača koji je predaleko od mene ili što ga zeza? koji standard u opcijama da izaberem PAL, NTSC, SECAM ... ?? Koristio sam sljedeće programe: PVR Plus, WinDvr3 i DS Caler. Slika na RTL-u (Vijesti) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Koja kartica? TV standard ti mora biti PAL_B.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Probaj taj isti antenski kabel ukljuciti u TV da otklonis eventualnu sumnju na los kabel ili lose spajanje konektora. Screenshot izgleda kao "Live from Mars".
![]() |
#6 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
tuneri u TV karticama su daleko lošiji od onih u klasičnim televizorima. Da istestiraš karticu i budeš 100% siguran da nije neispravna pokušaj dovesti signal na nju sa nekakve vanjske antene ili kabovske TV. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ali kablovsku nemam, a vanjska antena mi je priključena u dnevnom boravku dva kata niže, tako da bi morao vuć komp skroz dole ... a i preko ove moje sobne antene više hvatam, nego preko vanjske antene u dnevnom boravku ... Nego, nešto sam se sjetio. Da li bi mogao priključiti video player na karticu, jer preko video playera je signal naravno odličan kao i preko TV-a, a vidim da kartica podržava priključak na njega ... možda bi tako dobio neki signal? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ovako, danas mi je frend doneo svoju digitalnu karticu i priključili na kućnu antenu (preko koje sam riktao ovu moju analognu karticu) - i radi!! Mislim, ne mogu vjerovat da DVB signala ima a analogno nema ama baš ništa!! E sad, pošto mi frend misli prodati svoju DVB-T karticu, ja bi htio ovu vratiti natrag u HG Spot, jer 1.) ne radi, 2.) digitalni signal je kvalitetniji... pa me zanima jel bi oni meni htjeli vratiti natrag lovu ukoliko ja njima smuljam da mi ne paše kartica za matičnu bla bla bla ... ako im kažem da ne radi, oni će je zamjeniti drugom ili me poslati u servis, ali meni i tako više ta kartica neće trebati pa bi ja ipak htio money back ... hoce li oni meni u HG Spotu htijeti vratiti novac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
E sad ne znam kad si je kupio ali mislim u roku sedam dana bi ti trebli vratiti novac.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15 |
Premium
|
Evo, upravo se vratio iz HG Spota i vratio im karticu. Rekao sam da je preslaba i da ništa živo nisam uspio uhvatiti sa njom. Tip me pitao hocu novce ili nesto drugo uzeti, ja uzeo novce i to je to ... ne želim imati više posla sa tim sranjem. Digitalna je zakon ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|