|
![]() |
#1 | ||||||||||
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Jesu komponente ok?
CPU AMD Athlon64 3200+ BOX, socket 939, Venice, 2000MHz, 512kb c., HTT 1000MHz RAM PC-3200, 1024MB, DDR, CRUCIAL, DDR 400 MHz Napajanje ENERMAX 300W, EG301AX-VE(G)(W), CoolerGiant, dual fan, ATX2
Mozete samo baciti oko dal su ove komponente ok dal ce to sve skupa u skladu raditi(komp za frenda):
MBO DFI nF4-INFINITY/DAGF, nForce 4, DDR, zvuk, S-ATA, FW, G-LAN, PCI-E, s. 939 CPU AMD Athlon64 3200+ BOX, socket 939, Venice, 2000MHz, 512kb c., HTT 1000MHz RAM PC-3200, 1024MB, DDR, CRUCIAL, DDR 400 MHz Napajanje ENERMAX 300W, EG301AX-VE(G)(W), CoolerGiant, dual fan, ATX2
|
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
hm nek se odluci brze jer mi ovo napajanje bas ne izgleda ok
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Da ovisi o time koju će grafulju kupit oće li mu bit dosta to ii neće ali ako je slabija grafa sigurno bude... Zapravo veći je problem sa dodavanjem diskovlja i eventualnom nestabilnosti te oveklokom nego sa kontinuitanim loadom na stocku... Moj PSU je oko 350W RP i vrti bez frke slične stvari...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#7 |
You'll Never Walk Alone
|
to napajanje je odlicno! znaci govorimo o Enermaxu a ne codegonu...
![]() |
#9 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ima X700SE i za cca. 240 kn u Diskontu24. Pitanje dal su te cijene točne, makar ne bi bilo ništ čudno da i jesu...pošto u zadnje vrijeme i s pojavom novih i (predelanih starih) grafičkih, cijene ostalima padaju ko lude. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
ajme gle fakat... al tu neš smrdi, jer ono 9250 je 280 a 700se 240kn: nono : ... ziher su neš pogriješili... |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
napajanje se i meni cini ok, jer sam malo citao po forumu i nitko nema problema sa njime. graficka ce ici neka jeftinija mi ce sini....400-500kn. ma najveci je problem sta mnogi artikli nisu dostupni ni u ve-milu ni u linksu, pa sam vec par puta morao promijeniti komponente.ne znaju ni kada ce ih dobit. najveci problem su maticne s.939, ove malo jeftinije. jedva sam ovu nasao, cini mi se ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Je, super....najbolje sto mozes dobiti za tu cijenu....napajanje ce takodjer biti dosta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
kolko sam ja skzio za memu da nebus kloko i ostalo kaj s time ide
![]() |
#16 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Nisam zabrijao,trpi ![]() ![]() www.adm.hr pa malo potraži sam..pod pci-e graphama je..ne znam koji id..i broj.. ..mislim da ću idući tjedan potegnuti po jednu,baš me zanima do kud se da tjerati..čini mi se 400/500 da su default taktovi..ili??: bonker2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|