|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Misonja iz Hg-a
Dakle, treba mi neki mis (iz hg-srota mora biti) do 300-350kn max, da je bezicni za uglavnom office upotrebu...gledao sam malo logitecha, ali nema bas nesto ponude... Onda mi je za oko zapeo ovaj. Je li valja to sto? Ima li netko iskutsva s microsoftovim bezicnim misevima, lag i tako?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
lx7 ako imaju, mislim da je on ispod 300kn
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nicko frend ima bas toga sa opisa ok misonja ljepo lezi u ruci jedino odaje dojam da je preplastiacan ak me razumijes ono kao da je od jeftinije plastike... inace ja nevolim uopce microsoftove miseve ali moram priznati da ruka ljepse lezi na tome misu (jer ima veca udubljenja za palac i mali prst) nego na mx 5xx seriji stoga ak bas trebas bezicni nelosh je mis (iako bi ja uvjek radje logitecha :P)
![]() |
#4 |
Guest
|
Ma treba mi neki koji dobro lezi u ruci, a u hg-šrotu je ponudea logitechovich miseva ko da idem trazit aute u salonu namjestaja....zato cu cini se morati na MS-a ici, iako i ja vise volim logija...hmm...sto se tice te plastike, morat cu otici pogledati, nema mi druge... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
gle nije da ona nije kvalitetna vec imas dojam dok ga gledas da je jer je sva sjajna nije mat vec je sjajna inace jako dobro lezi u ruci...
![]() |
#6 |
Guest
|
E onda ok, brijem si da ce to biti izbor ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|