|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Problem s novim kompom - HELP
Slozila sam novi komp i sve ok radi dok ne instaliram drivere od maticne. Nakon instalacije drivera pocne se blokirati u akciji (instalacija ili pokretanje programa) ili cak odmah po podizanju windowsa. Skinula sam najnovije drivere s neta, ali nista... Ima netko ideju zasto se to dogada? Konfa: Athlon 64 3800+ dualcore (AM2) Gigabyte M55plus-S3G (nf 430, vga-gf 6100) RAM 2 x 1 gb Kingmax, 667 mhz HDD Maxtor 80 gb, 8 mb, 7200 rpm DVD-RW LG (ne znam tocno model, al je neki jeftiniji, s lightscribe-om) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sad nemam pojma kakvi su ti driveri na AM2 chipsetima, ali probaj ne instalirat firewall (ako ga ima, onaj od nvidije) ili IDE drivere (pusti neka budu od microsofta). To je prije (na soc. 939) znalo nekima raditi probleme, neznam dal je i dalje tako na AM2.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Cini se da je problem bio u IDE driverima. Njih sam maknula i sve ok radi!: goood : Vucko tnx! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
nvidia ide sw driveri -> da satu prepozna kak spada...to radi probleme na skoro svakoj nvidinoj platformi da znas za ubuduce ![]() isto kao sto firewall ti jednostavno neda nes napravit il izbrise itd...ekipa zna imat puno gore probleme nego ti ![]() ![]() enivej sad vucko valjda zasluzuje pifu ili?! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|