|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
particije , dual boot menu .. ..
moram reinstalirati windowze ... samo kaj ih ovaj put ocu instalirati na Sata baricu od 80 giga jer mislim da bi mozda dobil kaj na performansama međutim da su sad trenutno na starom Ata maxtoru od 30 giga koji se i dosta grije .. ( ak se ne dobiju nikakve performanse onda recite sad odmah da se ne mucim s tim nego da normalno instaliram kak i do sad ![]() nego .. ja ocu napraviti particiju na toj barici ali ima jen problem .. ja na njoj imam vec 3 particije koje cisto normalno vidim kroz prva slika je kak to vidi partition magic i acronis .. radi se o 3. disku .. a donja slika prikazuje kak je to u stvarnosti tj kak se vidi kroz cdisk managment ![]() ... i na tom disku mi opce neda opciju da napravim particiju ili bilo kaj ![]() .. u cemu je caka .. kak da si napravim jos jednu particiju na tom disku ? Ps. .. imam dual boot s suse 10.1 .. i grub pa me zanima kad reinstaliram windowze dal bu i dalje ostal dual boot menu ili bum opet moral nekaj preinstaliravati i slicno ?
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
mislim da nemos vise od 3 particije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
pa postoji extended partition za to .. ali to najlakse resim .. stvar je u tome kaj mi partition magic ni acronis neceju prepoznati 3 particije koje imam na toj barici .. to mi nije jasno . zake ih nece pokazati
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovaj treći ti je dynamic disk. Ne sadrži particije već volumene. Uglavnom : http://support.microsoft.com/kb/175761/EN-US/ kao i http://support.microsoft.com/kb/175761/EN-US/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|