|
![]() |
#2 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
epox 8rda...za razliku od + verzije nema firewire i mreznu...a kosta oko 750kn (preij tjedan dana)..sve ostalo je prakitcki isto... ili usparaj jos pa uzmi + za 1000kn..iako se meni cini da se neisplati sad + kad je 250kn za firewire (koji meni ne treba) i mreznu koju kupis za 50kn u ducanu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: koja nforsica
Citiraj:
ili EpoX 8RDA+ (920kn) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
dobro, ja jesam napisao 900kn al nisam znao da ima i ispod, posto moram kupit jos i RAM bolje mi je jeftinije, kupit cu 256 pa skupljam za jos 256 razlike u overclocku i ostalome (osim Firewire,Lan,Soundstorm)nema izmedju + i obicne verzije? Ova Soltek SL-75FRN2-L kosta 750kn i ima 6 ch. AC97, jel bolja Epox bez plusa? volio bi imat bolju zvucnu, ovaj AC97 je govno (bolji je i Soundblaster 128) al trebam love za RAM da bi mogo Dual napravit tak da mi nije od neke vaznosti To cu valjda kupovat za nekih tjedan i pol pa cu jos i vidjet |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
networking wannabe guru
|
nema ti nikakve razlike u overclocku, razlika je samo u fičrsima
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
..
|
Citiraj:
a po tudjim iskustvima sve osim epoxa i nf7 ima poneki problem... asus sa pet revisiona iste ploce,msi s utorima,evo istina za leadtek nisam ni vidio da iko ima...pogledaj na www.nforcershq.com po forumima...ALI UPOZORENJE...ljudi znaju se zaliti na svasta..od toga da ih zeza maticna a nakraju se ustvrdi da napajanje i monitor interferiraju..mislim ovo je sala ali bilo je svakakvih gluposti pa pazi na to... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
moras ici jos nize sa cijenom ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
..
|
Citiraj:
samo kaj mislim da ako neko i ima da ti ima skuplje...oni su im neka vrsta distributera ili tak nes...nisu pravi distributeri to znam... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
EpoX 8RDA3+ dolazi pocetkom drugog tjedna u Ve-mil pa treba pricekati da se vidi kakve ce cijene biti! Mozda ce i EpoX 8RDA+ pasti jos cijena! Pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
A da ne pričamo o tome kako bi hrpa sadašnjih vlasnika NForce ploča konačno vidijeli FSB na 200 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Kuler ćeš dobit dobar za 100 Kn, ali Ram za 300?Ak kupi neki slabi ram nećeš baš uspjet sa overclockom!
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
A za cooler izaberi jedan od sljedecih modela: Glacialtech Silent Breeze 462, AthXP 2700+, 19dBA KOM 101,30 Glacialtech Igloo 2410, AthXP 2700+, Cel, 26dBA KOM 47,72 Glacialtech Igloo 2500, AthXP 3000+,Dur,Cel, 26dBA KOM 95,21 Sve je iz Ve-mila! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() ABIT NF7-S , Samo stavi najnoviji bios i radi ko zmaj. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa dobro...koliko koštaju te nove NForce sa podrškom za 200 FSB??? Mislim-kad kupuješ matičnu valjda hoćeš da ti bude kaj više nadogradiva u budućnosti...pa ploča je valjda zadnja stvar gdije se štedi. Grafička,memorija,hard-sve se to može polako nadograditi,ali ako nemaš dobru matičnu-moš" se jebat... Da ja sad idem kupovati novu matičnu ispod tih kaj imaju podršku za 200 FSB ne bih išao. Ako se nema perja,sad kupiš neki 1700+...ali si bar ziher da ga možeš u budućnosti nadograditi sa novim procovima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|