|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Pomoc pri kupovini
Molim da me posavjetujete iz iskustva sta da kupim : Gainward BLISS 7900GT Golden Sample , Gigabyte GF 7900 GT TDH, 256MB , Leadtek GF 7900 GT TDH, 256MB ili *Point Of View GF 7900 GT . Veliko znacenje pri odluci mi ima zagrijavanje jer imam problema sa trenutnom gf 6800 GT . , naravno u prvom planu je igranje : lol2 : Hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
mislim da koju god umeš ne gine ti neki bolji hladnjak,tako da kupi ono koja ti padne prva pod ruku ili ako imaš neke druge kriterije,a onda kupiš zalmana ili nešto takvo i miran si |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
hvala na odgovoru , jos samo pitanje : zagrizao sam najvise za Gainward BLISS 7900GT Golden Sample 256 MB , ..... imas li sto reci o odabiru , tnx i pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Iskreno među njima najradije bi uzeo Leadtek osim ako ne pucaš na Gainward sa 512MB no one su dosta skuplje. Inaće među ove četiri Leadtek mi je nekako najdraži.
![]() |
#9 |
Moderator
|
da najbolje da na 1,2v radi tak ![]() ovako mema ide uvijek na 900-930MHz A GPU 1,2v 590MHz 1,45v 685MHz 1,55v 720+MHz mod imaš obješnjen i tu i na linksovom forumu
![]() |
#10 |
Premium
|
znam da ne ide tako na 1.2v,ali morao sam pitat na koliko je držiš,thx za info,ajde nećemo više čovjeku spamat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
evo danas sam kupio Leadtek 7900 GT , za sada sam zadovoljan i napravio sam reda u kucistu , stavio jos jedan cooler i sve radi za 5 . Hvala na misljenjima i komentarima . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|