|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako ide gore VF900 nemaš ništa previše razmišljati, Trenutno najbolje što se može dobiti. A ako ti je skupo, niti VF700 niti accelero nisu puno lošiji, a opet bolji od defoltnog... No nemoj kupovat bez da vidiš kakav je referentni. Možda ćeš moć smanjit okretaje a imati ok temperature...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Semper Fi
Datum registracije: May 2006
|
VF 900 ide gore sigurno, i neka ti nebude zao love to je pravi hladnjak sigurno ce ti temp grafe biti dosta manje nego sa stock hladnjakom, ja sam imao temp na mojoj grafi sa stock hladnjakom od 50 u idle do 72 u full loadu, sa VF 900 temp su od 44 do max 52.
![]() |
#5 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ma mislim da bi bilo možda i bolje da uzmeš acceleroX2 jer je dost tih a temp. su dost dobre,jer x1900gt i x1800xl imaju isti stock kuler pa se tu negdje i griju slično,možda je x1900gt toplija za 1-2°C...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma super je Lihto i AcceleroX2 ali ako uzme VF-900 ici ce i na druge grafe, puno je veca kompatibilnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
AcceleroX2 ,ja ga imam i prezadovoljan sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
VF900Cu je dosta bolji cooler od Accelera ali ako nema para za VF900 slobodno ga uzme
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
uzet cu zalmana samo kad skupim para, sada sam se istrosio na nove komponente. vidio sam vf900alu u hgspotu 234kn, sta nije bas malo. kad razmislim koje su to pizde, prvo kupis graficku pa stock hladnjak je za ****c i sada treba kupovati novi koji ce zauzeti jos jedno mjesto pci slota. kao sto je cini mi se nietsche rekao glupost je neunistiva. meni je temperatura dok nista ne igram stabilno na 65 a kad igram mislim da dode do 90. nakon par sati igranja F.E.A.R.-a morao sam ugasiti malo komp jer je poceo stekati ko lud. koji program koristiti da prati temp i procesora i graficke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
npr. Everest
|
|
Oglas
|