|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
A64 3400 ili 3500+ ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Ovako ne postoji Venice 3400+ bar kolko sam je vidio modele... Inače ovo je (skoro) takt od 3500+ (2200 bi trebao bit ali množitelj je dobar i to nebi trebalo iamti veze tih 12mhz) ali je HT Link na 800 pa možda to smeta CBId-u da napravi posao kako treba jer je za Athlone 64 na s939 HTLink namjenjen da bude 1000 pa ako detektira niže možda ga smatra nekakvim sempronom... Anyway probaj s nekom drugom verzijom alata za očitavanje... Inače ne vidim da ti očitava OPN i datum što je čudno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
AMD Team
Datum registracije: Jun 2006
|
3400+ ne postoji, 100% |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..ploca ti po defaultu smanjiva htt i zato ga program tako prepoznaje,ovo sa ht linkom na 800 nema veze s tim,provjereno znam jer sam koristio n-force 250gb chipset na soc 939 kojem je ht link 800 po defaultu
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
|
![]() Pa piše mu da ima HTT od 199... ne vjerujem da bi mu to usralo za taj 1MHz???
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
Edit & OT: Kako ti radi taj Spinpint disk? Jel se grije? Buka? Brzina? Jel ima NCQ? Razmišljam o nekom SATA disku za sistemca pa bi možda uzeo 80GB spinpointa ako je dovoljno brz...
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
Citiraj:
Primjeti da je na oba dva socketa osnovna frekvencija sabirnice 200mhz!!! E sad, moguce da mu maticna ima nf4 4x ili nf3 chipset, jer ti chipseti imaju HTT mnozitelj 4 (800mhz), a AMD se dogovorio s tim OEM-om koji slaze kompove da ce AMD procesor nazvat 3400+, dok ce OEM koristit chipsete koji rade na HTT 800mhz sabirnici!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
|
Gle ti mene ne kužiš... Ja mogu na svojem procesoru stavit 3x200 HTL ali i dalje će mu pisati pod imenom 3000+ jer mu je to broj modela koji je urezan u kristal... Jel kužiš ti što ja govorim? MORA mu prepoznati ime procesora ispravno neovisno o tome što ja radio jer je to dio procesora koje nema nikakve veze sa frekvenciojom na kojoj radi to je občni tag, kao SPD na ramu... Proc se "zove" AMD Athlon 64 3500+ a to na kojem je PR-u će pisati ispod ali pod ime mu MORA, MORA I MORA pisati AMD Athlon 64 3500+ de je neznam što OEM issro jer NE POSTOJI nikakav VENICE 3400+ i nemože ga onda ni biti u nikakvoj OEM verziji ičega jel kužiš? Recimo pogledaj si moj sig i uredno sve radi... Ma uostalom evo ti sshot pa si vidi sam o čemu govorim... Kod mene je 4x HTT Multi pa nikom ništa a HTT nema veze sa defaultom isto bi bilo i da stavim na 3x275 recimo... Provjereno... http://www.badongo.com/pic/271666
![]() |
#10 |
Guest
|
Ma kuzim te ja, ali AMD je rebrandirao proc koji je inace bio 3500+ na 3400+, zbog tog HTT-a od 800mhz.....to je isti proc kao i 3500+ samo pod drugim imenom, i nije cpu-z niti CBI kriv za to ime, jer ti programi iscitavaju ime procesora, ne gledaju oni po mhz-ima i cacheu, nego kako pise u procesoru...zakljucak, AMD je "kriv" za to ime, jer ga tako prodaje OEM proizvodjacima... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Beskorisna bitanga...
|
![]() Citiraj:
![]() Da to je moguće nije mi na pamet padalo da je možda fakat rebrandan u AMD-u za OEM prodaju... ![]() To bi objasnilo i zašto ne čita OPN i datum izlaska kako treba... ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
Pa da....bilo je jos takvih slucajeva... : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
hvala svima na odgovorima, bas me zanimalo u cemu je stvar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Beskorisna bitanga...
|
Ako imaš ultra čipset probaj dići na 5x HTT multi ili ako nemaš probaj dignuti HTT na 250 a multi od proca podesi na 9x pa vidi kako će ga onda čitati... Baš me zanima što će se desit... ![]() E da samo nemoj ako nesmiješ otvarati case da ti ne zablokira pa da nebi morao jumperom clear radit a da nesmješ otvorit bi moglo bit gadno... @nicko E da nisi mi rekao za diskić što sam te pitao... Ako nije problem daj baci jedan test suite iz everesta pa mi javi što je rekao na pm ili mi mejlni jednostavno cjeli output fajl... To bi mi fakat bilo korisno...
![]() |
#15 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Daj me podsjeti o cemu se radilo, koji diskic i test na pm ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |