|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() Znači dilema je sljedeća..... Kolega na poslu slaže server i njegova odluka je pala na Chif BIG kučišta..... Trenutno smo u dilemi između: http://www.chieftec.de/?page=product...=1&language=de ili http://www.chieftec.de/?page=product...=1&language=de Pa Vas molim da probate argumentirat zašto izabrati jodno od ova dva!! Samo da napomenem da je moj favorit ovo prvo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
Ajmo ljudi....čovjek ide sutra po Case.....! Preporuka? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Išao bih na ovoga prvoga. Veći ventovi i čini mi se da je "lakši" za sklapat stvari u njega. Istina, izgledom zaostaje za Dragoon-om, ali to i nije neš važnog.
![]() |
#4 |
Banned
|
To s ventovima je i meni prednost naspram Dragoon-a, ali reko ajde da pitam, jer nemam baš pre velika iskustva s Chif-om! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
ja ti imam BA-02B-B-SL, kao sto pise u sigu. Uzeo sam ga nakon sto mi je chieftec dragon - office series postao premali. I ako ti frend slaze serversko onda mu nema smisla gledat dragon-a jer je ovo serversko kuciste. Hardovi se slazu sastrane, prostora ima i previse. sve vidis na slikama. ja imam unutra samo 2x120mm, jedan enermax jedan glacial. ovi bocni mislim da nisu uopce potrebni. sa kucistem sam prezadovoljan, jedino je tesko. pa nije bas prikladno za cesti transport/ lan i sl. ako te jos nesto interesira, pitaj.
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dobro zmalamuth kaže, kod Dragoon-a kad staviš HDD, i ako ispred njega staviš držač za vent (i vent u njega), onda ti HHD-ovi veire van i smetaju nad pločom. Ovo kučište pod prvim linkom drugačije postavlja HDD-ove i čini mi se kao boljim riješenjem. Istina, kučište je teško ko sam vrag, kako Zmalamuth veli (moj Dragoon midi je 17kg težak, a ovo još ima 2kg više ![]()
![]() |
#7 |
Banned
|
Teško je...ali pošto to ide za server mislim da to nije problem, jer gdje se sad postavi tu će ostati dugo vremena! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
Ljudi mislim da nema potrebe više polemizirat.....imam pobjednika..... Puno vam hvala na brzim odgovorima! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Definitivno ovaj prvi, pogotovo zbog ventova i položaja diskova. Imo sam Anteca koji je ko Dragon serija i sad Čufteka ko ovaj prvi link i mogu rec da je puno lakse radit na novom kučištu. Jednostavno imas više mjesta za stvari i bolju ventilaciju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|