|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
konfa s naglaskom na igre i obradu videa
ako vam se da da mi date malu preporuku, čitao sam postove i još uvijek sam neodlučan, htio bih mrcinu, love recimo da sam skupio, al opet ne bih želio pretjerivati, da mogu zavrtiti svaki novi FPS na 1280x1024, i da mogu vrlo brzo editirati video (adobe premiere, Pinnacle studio) trenutno imam Bartona@2500+ 1Gb RAM DDR400, gainward 6600 GT GS 256MB, i želim full jaču mrcinu od ovoga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Pa reci ti nama koliko si to love skupio???? ![]() Mislim, vec po miljuntni put ito pitanje.... : hitthewa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
a ne znam... škrt sam
jel ima ko volje i znanja reć mi best buy mrcinu, pa kolko dođe da dođe al da vredi tih para |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
a i htio bih probati dual core (6600 ili 6400?)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Bez da ti naglasiš/veliš kolko para imaš na raspolganaju i dal misliš kupiti sve u istom dućanu ili pak u više različitih...slaganje takve konfiguracije bez problema prelazi u igre bez granica. IMHO za 7.000 do 10.000 kn se da složiti masa prijeldoga i svaka od predloženih konfiguaracija bu te služila kak spada...danas, a bome i u godinama koje dolaze. Ali pošto nećeš navesti s kolko para raspolažeš...: hello2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|