|
![]() |
#1 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
2100+ hladjenje proca-trebam misljenje...
dobro....znam da me bute pop...ali ,al uzel sam si bar za privremeno tt volcano9+ za hladjenje 2100+ proca jer se malo igram sa clockanjem .ubacil sam i podlosku oko jezgre jer je hs fakat hrgast,pa da ne potrgam sve dok pokusavam zmontirat itak,,,ja to slozim s pasticom of course i prisarafim... e da stavil sam i sondicu za automatsku regulaciju brzine venta... i ajde probat...palim...boot ok ...sve 5 sam onda pogledat temperaturu proca i ostalog .....kad ono????? 50-51 C idle ![]() budem ga nocas prespojil i nasarafil ponovo,al me zivo interesira jer mi je pametnije furat na rucnu regulaciju vrtnje il na auto sa sondom,jer bas i nisam prevec siguran s tim pizdarijama! ajde sad,savjetujte starog medveda da se ne igra sa pcelama i medom ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Imam sve isto ![]() ![]() Dakle vrtio sam 2100 sa Vulcanom.. Stvar je ako želiš ispod 50°C moraš staviti na MAKS, jer vent prebaci na bržu vrtnju od 55°C ili slično, to ti piše na kutiji. No temp. je u biti i veća nego ta, jer sonda mjeri s nekom pogreškom, recimo da ju nisi stavio na mjesto gdje se najviše grije ... Dakle stavi na MAKS, ako želiš ispod, no onda si nabavi čepiće za uši. I da, nemoj se čuditi ako ti temp. bude samo oko 48°C ili malo manje.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() onda je bil 51-52c na 2210mhz/nekih 1.75v /inace kad bi nekaj radil il se igral znal je biti oko 41-43c??znaci da sam sam sebi zabil autogol????? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
pa ja sam dragoj uzeo v9+ i radi joj ok...a ima komp slican mome samo kaj je chieftec... i ocan na 10x200 na idleu je oko 40...s time da su okretaji negdje u sredini prema lowu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
***2CROwded***
|
Očito ima caka u nečemu, jer meni nije išao ispod 44°C idleu... A garant sam stavio dobro, i taman paste i sve... Možda je bio kod mene prevelik napon kada sam ga OC-ao. Jer kada sam ga vrtio na 1.75 temp. mi je bila nevjerovatnih 35°C, ako ne i manje. Sorry mitzek (možda sam ti rekao nešto krivo) nisi rekao napon proca! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Premalo-previše paste??? Ak te zajebava temperatura stavi si npr. CPUCool to ti je program za hlađenje,dela super. Mislim,nema smisla da ti komp pizdi bez veze dok si na netu ili nekaj piskaraš... Za nanošenje paste preporučam KVALITETNE vizitke ![]() Onak tvrde i ravne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() pa sad izgleda da i nije sve tak strasno i lose... ovo je vec malo sunceka za moja tmurna razmisljanja!!! znaci ..ponovo nasaditi kvocku,dobre podmazati i nebi trebalo biti tak vruce,a? kaj, da prebacim na rucnu regulaciju vrtnje,a ![]() ajde, bum jos i to probal,ak nejde onda bum nekom moral platit kruto i tekuce(jesti i piti)da mi slozi pilu,i zakljuca kuciste s lokotom,tak da vise nemrem nis zaje...ti! ![]() btw,ak dignem samo mnozitelj na ploci i malce/1.75v/napon na procu -konkretno na 16,5-2210mhz, jer je normalno da je temp oko 51c? ostalo je na normali/fsb,agp,pci/ .to sam imal sa coolermasterom pa sam mislil da je preeevruce!? ![]() pozdrav! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
***2CROwded***
|
Ma tako ja radim ![]() ![]() A što se tiče CPUcoola SUPER mi je, samo mi je glupo kada mi se pali gro programa pri start up-u. Mitzek i ja ti preporučam CPU cool. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
npr ako držim na 166x12 na 1.65 i temperatura proca mi je manja... Onda...neki VIA-ini driveri znaju sjebat performanse do jaja... Nemoj da ti ja moram dolaziti u Prigorje zelene... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() a taman sam otvoril sezonu rostiljanja,a baba me hoce sterati na dijetu!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() e,sad pazi,ak babu lansiram s klincima na morje vu 6-7 mesecu.odma proglasavam na pce-u ratno stanje i organiziram lan party-janu ili samo totalka obzderavanje i oblokavanje!! ![]() pa da vas vidm zabregacki smrdlivci kaj se razhitavate sa smajlekima ,kulike stvarne morete popiti vinceka i pivice ![]() a i da vam zagledam vu podocnjake,vi netopiri,jedni!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Kad stanem na sve četri...joj...izgledam ko divovska tarantula ![]() ![]() ![]() Ah...moram sad koji dan na put,pa onda idem na svoj breg ![]() ![]() Stavi si ti lijepo taj CPUCool-sa npr. 39 ti spusti na 32-33,nemora se proc mučiti kad delaš nekaj nezahtjevno. A kad se hoćeš igrati ili benchati,možeš ga i ostaviti,a imaš i opciju "start game"pa upališ to... Kova-pri instalaciji te lijepo pita hoćeš li da ti se diže skupa sa Windowsima,možeš staviti da nećeš pa ga onda pališ po potrebi i ne čuči ti non-stop u trayu ak te to smeta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
***2CROwded***
|
Ma znam da nemora se paliti, no onda ga zaboravim upaliti sam ![]() Ma evo sutra mi stiže pila pa ću sve složiti !!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() ![]() ha,onda dobro..........pametniji popusta!!! ![]() ![]() cpu-cool imam negdi al je shareware,sad moram jos i to kupovat... al ak "vi" veliju da stvar hoda,onda stvar hoda!!i gotovo! ![]() ![]() sad same da jos vrnem" pentu" na mesto i neeeemam vise briga! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() moze.... dogovoreno ![]() a jel moreju one pljastificirane vizitke da se iskoriste ![]() ![]() ![]() btw,sinak je rekel da bu on zel amdejca a ja-stari bedak da se vnem na"pentu"-tak da nemrem nis skurit!! ![]() on se jos igra,pa ima nade da bu amdejac pozivil jos stanovito vrijeme dok ne zastari i ne postane skroz povijest!(a ak decec hoce brze,jace,bolje---ljetni praznici su blizu pa si more zaradit! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
***2CROwded***
|
Ma razmaži pastu s prstom ili krpicom, samo da je ravnomjerno i da nema previše paste. Pažljivo s hladnjakom ![]() Inače probaj s postavkama kod kojih je cca. 40°C pa javi ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() p.s.--zato je duuuuga , duga noc za serafanje i mackanje pred menom ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Niš se ti ne brini,ak bum išel tvojim kvartom-već bum ja tebe oženio za pivkana ![]() A ak mi stigne "dojava" da tam ima ono kaj tražim već duže vrijeme,možda već za koji dan... No da...sam trubiš o procu-a kaj je s onom ATI-com,kak to dela? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() ![]() ha????? a poglec,ja sam ti kak junferica!!!je..la bi se ko stuka al sam tak da ostane nevina!!!!stoje pjesnik tio rec....mda,atica je jos u paketicu,i sad na kraju krajeva,ipak se moram odlucit i to sve poslozit u 2 konfiguracije,sam ti je to meni tak komplicirano: p4/2100tbb--ati9100-64mb/gf4200ti128mb--pqi 3x512ddr/333mhz--seagate barracude 60-80-120gb+850mb/maxtor--2x enermax 300/350w--2x lite ondvd+2xliteon rw--chieftec dragon bigblack/xtreme smrtbox kucice--sam jedan prowiew 17" monitor.pa sad ti to meni podjeli.. a sincina se neda>>> ak nemre bratski ,onda popola,,ajd predlozi kaj da sad radim????(i monitor si moram jos nac,bar17"!!!) totalno sam smutljan... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Ok, vec ste totalno OT, al to je i bit foruma ![]() nego da se ja nadovezem na pocetak threada... imam samo 2 slova i 1 brojku za rec.... H2O ![]()
![]() |
#20 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ajde miato majstore,reci ti meni il mi se javi na pm za daljnji kontakt za kolko mi slozis vodicu u chieftec big tower(-znaci mjesta ima...) a sad za ostatak ekipe kaj mi je suflirala..... od nockas temperatura zadovoljava!na default voltazi-37 iddle........41/43c na muci ....na 1.75v-40iddle/47/49c na muci ![]() ![]() ![]() s time da ja fakat ne trebam neke extreme jer i ne sljakam nis extra zahtjevno!! mislim da je ova temp cist ok a i rijesil sam se halabuke iz kucista (otpojil sam 2 hdd coolera+1evercool)....ostali su samo enermaxi kaj se daju liepe stelati (1x120+2x80) toliko od halabuke mitzeka!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|