|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Epson C42 Chip Resetter ???
Kako na Epsonu resetirati čip kada se isprazni boja. Znam da ima (vani) nabaviti hardverski reseter ali em je vani em je skup. Ima li kakvo jeftinije (softversko) riješenje pa da na miru refilam kante? :confused: :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Da ne mažeš ruke: OEM Cartridge T036051 za Stylus C42 crni 36,01 OEM Cartridge T037051 za Stylus C42 color 47,59 Sve to u Ve-Milu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Nemam pojma, uvijek imam HP za pisać pa ne bih znao. Znam neke koji imaju te Epsone pa ću ih pitati. Mada i mene ubi već održavanje tih HPovih DeskJetova pa ću mislim i ja neki Epson za piskaranje u boji ![]()
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma Epson je smece od printera (pogotovo ovaj C42 sux) Kao sto je vec RAK rekao Cannon su jedni od boljih printera! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Canon?!!hahahhahahahahahahahahhahahahah HP je najbolji! ![]()
![]() |
#7 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
ja svog hp850c imam vec 3-4 godine i jedini problem je sto se traktor malo ogulio....a moj stari kad zapne za printer onda taj printa i po 300-400stranica..istina je spor(inkjet je) ali hehe...RADI!!!! imao sam prije toga 2-3 godine vec rabljenog 560c koji sam prodao jer je stari nabavio ovaj..koji je isto tako bio rabljen neko vrijeme... i vidi cuda nikako da krepa... istina fotke nisu nes super na srot papiru ali na onim skupljima su fakt ok...a printer je 4-5 godina star model!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Sada druga stvana medalje. Teško da je Canon printer za 2 stranice mjesečno. U stvari moj printa toliko da mi je čovjek koji ga je prodao meni i od kojeg uzimam papire (oko pola količine), rekao da si zemem laser. NAIVAC. Prvi dan je isprintao 512 listova i riknula je farbica pa sam morao kupiti novu. Sutra je uslijedio nastavak od još toliko. Printa od 1000-3000 stranica mjesečno. Printao je i oko 150 250 gramskih papira iako je namijenjen za 200 gramske. I još uvijek printa. Tek sam ga nedavno počastio sa originalnom bojom zbog problema sa gore navedenim papirima. Sama boja nije riješila problem već tehnika. Spalio sam oko pola litre farbe i nastavljam. Javim kada crkne. Pozitivno iskustvo je nastavljeno i kod drugih sretnih vlasnika. Sam sam ga nabavio na nagovor sretnog vlasnika. Valjda ga jednom kupiš i nikada ništa osim njega. Još i preporučuješ okolo. Za male novce jedino Canon a ako trebaš najbolje, gore je odgovor.
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ja pitam jedno a odmah počne nadjebavanje što je bolje. Za mene je daleko najbolje ono što imam. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Jebiga, u naravi nam je da se nadjebavamo!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Misliš li kupovati laser, samo zaobiđi 1100 i pogotovo 1100A (onaj sa scanerom iako mislim da nisi planirao taj). To je najslabiji model sa hrpom mana. Čuvene HP gumice za uvlačenje papira odlaze jako brzo i treba mu dosta hlađenja u tijeku rada. Svakih 100-tinjak stranica na hlađenje. Model 1200 je ipak malo bolji ali onaj model 1200C. Ostali su srednja žalost. Poznato je da slabiji modeli previše savijaju papir i izuzetno su osjetljivi na debljinu papira iznad 80 grama (onaj standardni). Sve to treba dosta dodatne memorije za ugodan rad a ta koooošta... Za mali office (kojem treba boja) je laser i bilo kakva pljuckalica. Za tu svrhu je Canon S320 idealan. HP bi bio preskup a da bude takav. Premda opet kažem da je HP najbolji ali to treba platiti.
![]() |
![]() |
#13 | |
..
|
Citiraj:
ali ovo s przenjem papira i nije neki bad posto ga naravnas tak da ga stavis pod debelu knjigu na minutu..a uvlacenje zeza tak da nisam mogao bas prinitati dvostrano...ali zato sam sprintao oko 900 stranica teksta (manuali i sl) za manje od 4 sata..s time da nisam samo printaj printaj..naime jos sam i radio druge stvar a najveci problem je sto je to bilo oko 70 malih manula sa 5 do 50 stranica... a daj ti meni lijepo reci koji je to printer bolji od onog ya kojeg dobivas free tintu? i takav stari inkjet je bolji od onog najnovijeg lasera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Gumice na HP su stari problem jer se brzo troše i treba ih često mijenjati. Srećom nisu skupe. Zato s tim printerom u servis da te više ne je...
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Na poslu radim sa 1200c i svakih se par strana pali prokleti ventilator i printer stoji, stvarno ne znam zasto :confused: Svaki put nakon rada s njim obolim od teskog popizditisa...
![]() |
#16 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
(°_°)
|
Vidim da je thread otisao u off off off topic ![]() pa da se ja nadovezem... Corvin, imam ti ja taj hardverski resetter, pa ako si iz Zg-a posalji mi PM.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|