|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
HP 5550 - Vaše mišljenje
Savjeti, Vaša iskustva, mišljenja i sl. bio bih vrlo zahvalan (naravno vezano uz navedeni printer) :-)
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: HP 5550 - Vaše mišljenje
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2003
|
![]() Ja sam ga nabavio prije mjesec dana za kucno printanje fotki i nisam zadovoljan. Zna cesto povuci 2 papira,prebrzo trosi farbu, i svaki put kada mijenjam crni spremnik onim za photo i obratno on mi potrosi jednu stranicu i nesto boje na neki svoj test(photo papir je skup,a i sremnici sa farbom su medju najslupljim). Zato mislim da je EPSON mnogo bolje rjesenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja sam si ga mislio kupit(kupovao sam novi printer prije nešto više od pol godine)no bio mi je preskup.Sada košta kao moj 3820 prije pol godine, pa sam žalostan.Ja sam čuo sve najbolje o tom pisaču!
![]() |
#5 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Kupio sam ga u 10 mjesecu i printer je mrak. Printa kao avion, a kvaliteta je odlična. Nisam naišao na nikakvu manu. Spojiš ga na USB 2.0 i pići ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|