|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() Vozim se do majstora servisirati auto i 200m od kuće me zaustavi policija i napiše kaznu za pojas.E sad,tamo piše da mogu napisati prigovor u roku od 8 dana.Pisao bih ja samo ne znam jel to išta vrijedi,jel uspjelo ikom izbjeći plaćanje kazne? Mislio sam napisati neku kukavicu da i kamen zaplače tipa: "gospon sudac pišem vam ovo pismo sa tupom olovkom ali jedinom koju imam..." ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Bojim se da si screwed ![]() Možeš jedino pokušati sa zavlačenjem iliti čekanjem zastare. Ali to je isto upitno koliko pali. Ili reci da ideš par dana u zatvor...isto dobro. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
koliko znam, ak ti je prvi prekršaj u ovoj godini opraštaju...
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Prvi prekršaj opraštaju, ali to ti on na licu mjesta napiše "oprost" ![]() Možeš se žalit i čekati zastaru, ali bi se trebao za to raspitati. Kolko sam ja skužio najbolje je ne platiti, čekati da ti pošalju opomenu. To traje mjesecima ili moža i duže. Kad ti pošalju žališ se, dok to dođe do suda nastupi zastara. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Sorry sto cu ti ubiti nadu al brijem da ces platiti kada tada samo bolje sto kasnije ne? Pisi, odugovlaci sto vise, ako te bas posere zastara, tesko al, zivio ako ne nikom nista. |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
samo čekaj...stizaće razni papiri..kad stigne onaj na kojem piše da to možeš odradit kroz dobrotvorn rad..odeš i potpišeš se...i to je to...nisam čuo da su nekog zvali na dobrotvorni rad...........ja se dosad potpisao triput |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
moja cura je morala na sud da bira hoće zatvor ili dobrotvorni rad; naravno odabrala je rad, ali pošto te nemaju gdje poslati, ideš doma bez ikakve obaveze ![]()
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Nije jos rijesen zakon vezan za Rad za opce dobro na slobodi. Nedavno sam imao i tocan podatak koliko ljudi ceka na te "radove" + koliko ljudi ceka na zatvor. Bukirani su. ![]()
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
a hebem ti ovaku državu..idem gledat OZ da se oraspoložim i sanjam kad ćemo mi biti na tom stupnju razvoja i organizacije ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..mene zaustavilo prosle godine,pojas i prelazak preko pune linije...nakon 3-4 mjeseca dosla kazna 800kn..napisao zalbu i doslo rijesenje nakon 5 mjeseci da dodjem na razgovor kod suca..otisao ko suca malo popricali,oce da mu snimim talijanske stare stvari (radim na radiu ![]() ![]()
#12 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ma joj ![]() Meni frend na alei bologne uslikan sa 112kmh. Dozvoljeno je 50kmh. Napiso zalbu tipa: ''pretjecao renault 4 i radi sigurnosti ostalih vozaca u prometu moram sam ubrzat'' . Nista mu jos nije stiglo (3-4mjeseca) . Dobro, on je kreten sto se tolko vozio na tom djelu, ali jbg nadam se da mu nece doc nista ipak mi je frend. A sto se tice pojasa i kacige. Osobno koristim zastitu (ne vozim motor i ne vozim se na motorima tak da za kacigu nista, ali se vezem i rabim kondome, jelte ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Treba kaj skurit??
|
Samo zato kaj su se zmislili i puknuli to u zakon i moras se vezat. Ja se uvijek vežem tak da me nikad zbog toga nece zaustavit. btw - mc_fish je prekjucer pobro kaznu za nevezanje,haha |
![]() |
![]() |
#14 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
I da. Vidio sam fishevu kaznu. Jbg. Sranje. 500kn. |
|
![]() |
![]() |
#15 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Samo pisi zalbu i trazi dobrotvorni rad, naravno da ga neces nikad odradit. Bas uskoro idem na sud potpisat se za dobrotvorni rad za jednu kaznu od 500kn (brzina) ![]() E al neznam jedino kak rijesit onu drugu od 2000kn i 3mj vozacka Bye Bye (alkohol) ![]()
![]() |
#16 |
music freak
|
..platices ti 2 mikice budi bez brige,a drugi put no drink ![]() ![]() ![]()
#17 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Meni je došlo za izbjegavanje policije 1000kn (tj. bježanje), neimanje tablice 300 kn, tjeranje motora u max br okretaja na mjestu 300kn i sudski troškovi 100kn. Nema spasa
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja sam se vozio na Aveniji Bologne nevjerojatnih i vratolomnih 86 km/h. Platio 610 kuna. Hebem ti takvu policiju, vozio sam se i vozit ću se tamo i brže. A tih 610 kuna, dabogda im trebalo za troškove pogreba. Smradovi. |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
#20 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Piši žalbu i onda odneseš to na policiju, zatim te netko pozove nakratak razgovor i tamo budeš dobar i obećaš da se više neće ponoviti i da imaš malu plaću, ili još bolje ako si student. Pogotovo ako je to prvi prekršaj. Ako ništa drugo čekaj da dođe zastara. Nekim frendovima je bilo tako. Čak i jednom koji je dobro napuhao u drager. Tak da probaj. |
![]() |
![]() |
#21 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
gle decki ima svakakvih murjaka dobrih i losih,podmitljivih i postenih!! eto ekipa koja kod mene patrolira bas i nije najbolja!! frenda zaustavili sa 15 preko ogranicenja i kazu kazna 600kn al na to kaze drugi "mozemo se i dogovorit" frend:"gle decki ja vam imam kod sebe 70kn,jedino ako hocete sa mnom do bankomata" policajac:"bit ce i 70 dobro" nastavak price sl9ijedi u lokalnoj birtiji!!
#23 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
da... |
![]() |
![]() |
#24 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
To su dobri zakoni, pogotovo za pojas, kacigu. Pa nikom nije u interesu placati vasu zdravstvenu zastitu zato sto se niste drzali zakona. |
![]() |
#28 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Na Aveniji Bologne dosta često čekaju u smjeru Zagreba, kad se prođe Auto kuća Dojkić, na autobusnoj stanici. Zatim su dosta često na onoj asfaltnoj površini prije tunela (tu love aute radarom s obje strane), zatim u smjeru Zaprešića malo prije EuroMilove benzinske...ima i drugih točaka, ali ove su najčešće. |
![]() |
![]() |
#29 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Kad se ne vežeš i sav se polomiš, ležiš pol' godine u bolnici, treba ti dva mjeseca rehabilitacije, lijekovi, pomagala, ne radiš u firmi, manji su doprinosi i porezi na plaću nego kad radiš full time, ostaneš invalid pa ti doživotno treba plaćati dodatak za posebnu njegu, toplice svake godine, na grbači si starcima ili već nekome i da dalje ne nabrajam. Sve to plaćamo mi svi kroz fond HZZO-a. Treba se vezati i mislim da je to jasno. Ak' se voziš 130 i pukneš u kamion, onda je tak' svejedno. : bonker :
![]() |
#30 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
3 godine bez ijedne kazne...HIHIHIHI
|
Oglas
|
|
![]() |
|