|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Kasda modem u router modu (disconnect?)
Bas sam ga sada prebacio i zanima me diskonektanje... Naime konekcija sada radi 0-24, da li je to normalno ili se mora nes napravit prije nego gasim komp ? : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Konekcija radi 0-24h, ali ti ne radi promet, odnosno po izvjestaju na korisnickim stranicama nekih 8kb ili neke slicne minorne vrijendosti su u pitanju. Ne moras ga gasiti (Kasdu), mode ti je Always On i to je to. Neka me korigiraju kolege iz T-Coma ako je potrebno. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, Atha je u pravu. Samo ga ostavi tak kak je... I moram priznati da me ugodno iznenadilo to čajniz govno. Evo, da ne ureknem, radi ko zmaj bez prekida 5mj. A samo kad se sjetim našeg prvog susreta. SUze su mi krenule na oči kad sam ugledao taj komadić plastike s rupicama. Mislio sam da leti preko balkona prvi tjedan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja imam atakav. I ta kasda je čista kopija ASUS routera, samo je razlika u imenu. Preko kasde imam umrežen još jedan komp i sve radi ko grom. nema prekidanja ili pucanja veze, ma zakon router. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Yep, solidan. Ali kako izgleda - strahota. Ja sam ga drzao na podu ispod stola. Nisam imao problema kao sto recimo imam sa c-010-i koji nikako ne postize max dl brzinu preko otvorenog mu porta, vec nekih 50ak kbyte max. Na portovima 21/80 radi uredno, dakle 200njak kbyte. Na Kasdi nisam trebao raditi vece zahvate prilikom konfiguriranja, a radi mi kako treba.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|