|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Ima netko strica u Njemačkoj?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
uf.... u tom ducanu je sve jeftinjava, grafe 400kn jestinije nego kod nas... : nuts : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Čiča s tamića
Datum registracije: Jul 2006
|
AUUUUUUUUUUUU!!! ![]() ![]() Kolk su grafe jeftinije!: nuts : : nuts : : nuts :
moj komp no2: Intel Pentium 4 Prescott 2.8GHz @ 3.4GHz, 1GB RAM 400 MHz @ 450 MHz, ASUS P4S800, Club 3D 7600GS AGP @ 470/450, 80GB WDC , 400W MS Industrial moj komp3: Intel Pentium 3 800MHz, 20GB HP HDD, 256 MB SDRAM, 200W CODEGEN PS, NvIdia TNT RIVA 32, MBO:MS-6309 LITE |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Nisam siguran dostavljaju li za RH, jer mi njemački ne ide baš najbolje, ali možeš se regat kao mušterija i za Hrvatsku, pa probaj naručit, jedino je pitanje koliko se to isplati nakon što platiš dostavu (tj. ako uopće dostavljaju u RH).
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dostava u EU inozemstvo je putem DHL-a i košta 35 Eura i traje 4 dana. Za ostale zemlje treba kontaktirati s njima.
![]() |
#6 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
dobre su cifre nema što ![]() E6300 170 eura E6600 307 eura OT: (moram) LOL DFI LanParty DAGF (NF4 Infinity) ![]() http://www.mindfactory.de/cgi-bin/Mi...099?pid=idealo
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
omg koje cjene da mogu od tamo dofurati komp conroe bi sutra bio kod mene .
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovi imaju cijene ko Bosna u odnosu na nas ![]() LOL! Sad se sjetih da moj djed ima brata u Munchenu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
a isto tako te nece doc puno jeftinije ak ti posalje ovak...enivej mogu ti ja nabavit i poslat putem frendova s kojima trgujem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
pošto je u Hrvatskoj nestalo 3800+ X2, a meni je pun k čekanja moga bi iskoristit svoju njemačku vezu ![]() Naime iman neke prijatelje koji su gori, a njihov otac dolazi sad na odmor u Hrvatsku ( 1.9. ) mislim... E sad me zanima ( pošto se nikad nisan bavija tim sranjima ) jel ona gori cijena konačna il ima nekih poreza i ko zna kojih sranja? Jer ono ne bi tija ljudima reć da mi donesi i onda kad mi donesu da neman para ![]() Uglavnon to bi nosija jedan čovik, dakle poštarine, carine i ostalih sranja nema, zanima me samo Njemačka cijena ![]()
![]() |
#15 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Sad mi je palo napamet da bi moga uzet AMD Athlon64 X2 4400+ 2x2200MHz 2x1024kB Box 89Watt E6-Stepping 212 €. To je oko 1550 kn, al kad makneš porez došlo bi 200-ak kn manje... Sra*e je jedino ako se šta zakomplicirala to šta ja neman te pare ![]() Eh je*en ti čovika...uvik teži višem, jačem, boljem: bonker :
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 29.08.2006. u 15:26. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|