|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Problem sa grafičkom
Kad sam upalio komp sve je bilo dobro, uđem u winamp, odem na wc i vratim se i slika je bila sva demolirana. Rezolucija se skroz smanjila totalno je bila loša slika, i ja ga oću restartati pa da instaliram drivere ( reko sigurno je do drivera ) i kad sam ga restarto više ni s od slike napočetku piše windows i ona sranja ali kad bi se trebao pojaviti desktop nema slike, komp normalno radi ali slike nema , provjeravo sam jel do monitora ali s njim je sve u redu, sad jel se može kaj napraviti u biosu ( zato kaj mogu samo u to ući) ili negdje drugdje da probam instalirati drivere ili se nešto drugo može napraviti. Grafička je radeon 9100 ( nadam se da nije ona otišla )?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Napiši ostatak konfiguracije za početak Zadnje izmijenjeno od: tutix. 23.08.2006. u 14:40. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Jel to integrirana 9100? Ako je,probaj smanjit aperture size u biosu i upalit fast writes..ne vjerujem da je krepala,reinstallaj win,i ne stavljaj nove catalyste,jer ne podržavaju starije radeonke više...ne znam,ako je ikad normalno radilo ne bi trebalo iz čista mira krepati..pa nisu to zahtjevne kartuše po pitanju napajanja.. Ma i ako nije na ploči,smanji aperture size,i stavi neke drajvače do 6.5 ili neke omege isto tu negdje...: cheers2 javi kako je prošlo.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Sve super radi, pokrenuo sam preko safe moda reinstaliro drivere i to je to ali svejedno hvala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Nema na čemu..da se spasit stvar,sve dok ne krepane nešto..a i tada postoji način..downclock,flash biosa grafe..pa makar upogonit XP-jca,tj. 2D... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|