Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.08.2006., 13:32   #1
EviLMaC
Registered User

EviLMaC's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Problem sa grafičkom

Kad sam upalio komp sve je bilo dobro, uđem u winamp, odem na wc i vratim se i slika je bila sva demolirana. Rezolucija se skroz smanjila totalno je bila loša slika, i ja ga oću restartati pa da instaliram drivere ( reko sigurno je do drivera ) i kad sam ga restarto više ni s od slike napočetku piše windows i ona sranja ali kad bi se trebao pojaviti desktop nema slike, komp normalno radi ali slike nema , provjeravo sam jel do monitora ali s njim je sve u redu, sad jel se može kaj napraviti u biosu ( zato kaj mogu samo u to ući) ili negdje drugdje da probam instalirati drivere ili se nešto drugo može napraviti. Grafička je radeon 9100 ( nadam se da nije ona otišla )?!?!
EviLMaC je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2006., 13:55   #2
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Napiši ostatak konfiguracije za početak

Zadnje izmijenjeno od: tutix. 23.08.2006. u 14:40.
tutix je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.08.2006., 17:26   #3
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Jel to integrirana 9100?
Ako je,probaj smanjit aperture size u biosu i upalit fast writes..ne vjerujem da je krepala,reinstallaj win,i ne stavljaj nove catalyste,jer ne podržavaju starije radeonke više...ne znam,ako je ikad normalno radilo ne bi trebalo iz čista mira krepati..pa nisu to zahtjevne kartuše po pitanju napajanja..

Ma i ako nije na ploči,smanji aperture size,i stavi neke drajvače do 6.5 ili neke omege isto tu negdje...: cheers2
javi kako je prošlo..
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2006., 18:17   #4
EviLMaC
Registered User

EviLMaC's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Jel to integrirana 9100?
Ako je,probaj smanjit aperture size u biosu i upalit fast writes..ne vjerujem da je krepala,reinstallaj win,i ne stavljaj nove catalyste,jer ne podržavaju starije radeonke više...ne znam,ako je ikad normalno radilo ne bi trebalo iz čista mira krepati..pa nisu to zahtjevne kartuše po pitanju napajanja..

Ma i ako nije na ploči,smanji aperture size,i stavi neke drajvače do 6.5 ili neke omege isto tu negdje...: cheers2
javi kako je prošlo..

Sve super radi, pokrenuo sam preko safe moda reinstaliro drivere i to je to ali svejedno hvala.
EviLMaC je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2006., 20:52   #5
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Nema na čemu..da se spasit stvar,sve dok ne krepane nešto..a i tada postoji način..downclock,flash biosa grafe..pa makar upogonit XP-jca,tj. 2D...
thedream je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno