|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Diablo II LOD 1.11, chacacter i item editor.
Pozdrav, Zna li tko za neki editor koji ce raditi na winXP i patchu 1.11? Davno sam imao svakakve koji mi sada ne rade, neznam zbog cega pa prtepostavljam da sam prije koristio 98 ili ME nisam siguran ili je do patcha 1.11. Ako netko zna moze please i link jer sam dosta trazio ali nista ne nalazim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
evo: http://download.d2evil.org/Hero_Editor_Full_V96.zip Najbolji koji sam koristio i jedini koji radi kako spada na 1.11 ![]() Imao sam isti problem kao ti. Nadam se da je pomoglo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
nikad nije kasno ispocetka preci ![]()
![]() |
#8 |
junior
Datum registracije: Aug 2005
|
ma nije fora igrat sa editorom, ubije svaki gust igranja, zabavljas se prvih petnaest minuta, a nakon toga ti dosadi za iducih godinu dana jer ti je bilo prelagano, zato brale pusti editor na miru i muci se igrat ko svi posteni ljudi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Prvo upozorenje, Pikavac. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma jednom sam izgumio saveove od 3 lika i svi su bili preko 40lvl i nedavno sam poceo sa necrom dosao do 46lvl pa mi je prijatelj slucajno izbrisao sad mi je stvano dosta pa sam na barbara stavio samo malo jace ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Dobro je dok ti prijatelj slučajno izbriše savove, al kad ti pijani prijatelj prolije bambus po tipkovnici disketama i kućištu e to je poso. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
necormancer 86lvl. (summoner) prelagano je igrat sa njim i to još na players 8. Ali nisam ništa ljepoga dobio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|