|
![]() |
#1 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
win MCE usporeno ucitava
dakle imam problem s tim winom, a frisko je sve instalirano prije tjedan dva. ovako ne svaki put ali svako malo mi jako kasni s ucitavanjem programa. evo sad zadnji primjer, igram hl2 ep1, a prije toga sam surfao jedno pola sata. i sad ja se naigram ugasim igru i spojim se na net i klinem na firefox i pojavi se pjescani sat pored kursora dakle kontam si ucitava medutim nista se ne dogodi i sat nestane. stisnem ponovno i opet isto. stisnem da mi pokrene IE, opet nis. i tako u nedogled, ali my computer oce otvorit, ali zato CTRL+ALT+DEL isto nece. i odem ja na restart, i on kada pocne lagano gasit sve stvari se odjedanput popale. i onda se naravno restarta. Mislim dode mi da razbijem komp. isto tako sam ga probao ostaviti 10-15 min mislim doci ce sebi i ucitati ce se sve medutim nist. pa eto ja pretpostavljam da je neki kujac s nekim servisima u pozadini. ako netko zna sta bi mogo biti u problemu bio bih jako zahvalan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hm, ja imam te Windowse pol godine i nisam imao takav problem. Nešto se sigurno kolje. Probaj pobit nepotrebne servise i stavke u startupu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
šlap
|
Jesam i nista svako toliko mi se to dogodi, tj. poslije dizanja vindoza. Skontao sam da bi trebao sve sto se bi htio koristiti upaliti do on ucitava vindoze. onda se sve popali kada cita vindoze, i sada ga gasim na hibernate. zasad nikakvih slicnih problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
šlap
|
pa nije mi jasno kada je friska instlacija. al probat cu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|