|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Seksualna snaga
Kopipejst sa glazbenog foruma. Mislim da ne krši nijedno pravilo, maknuo sam psovke ![]() koliko puta ste čuli da se spominje seksualna moć, seksualna snaga?? e pa mene je to zaintrigiralo, pa pogledajmo zajedno ovaj proračun snaga ili ti slovo P u fizici. da. hm. izračunat ćemo seksualnu snagu nekakvog mladića. radi lakšeg snalaženja, označit ćemo ju sa Psex ....................Ftr * s dakle: Psex = -------- ........................t Ftr - sila trenja koju svladava penis ulazeći/izlazeći i trljajući rodnicu s - put koji penis napravi pri ulaženju/izlaženju za neko vrijeme t t - trajanje jednog ulaženja/izlaženja sad samo trebamo neke podatke. idemo od najlakšeg: recimo da imamo rodnicu od 13 cm, dakle, put koji treba prijeći pri ulasku/izlasku je 26 cm. ok, s = 26cm = 0.26m. nadamo se da vlasnik penisa ima opremu spremnu za toliki put. vrijeme potrebno za to... hm... mislim da je recimo 2 sekunde dosta. t = 2s. e sad, sila trenja... hm... to mi nekako teško pretpostaviti, ali recimo ako dobro navalimo, valjd se može navuć nekih 5-10 N, pa ajd, uzmimo da je Ftr = 7N. mislim, to je samo aproksimativno, budući da ne znamo koeficijent trenja vlažne rodnice. imamo sve podatke!! da ih još jednom izlistamo: Ftr = 7N s = 26cm = 0.26m t = 2s .......................................7N * 0.26m uvrstimo u formulu: Psex = -------------- = 0.91 W .............................................2s 0.91W?!? mislim, stvarno smo jadni. a mislimo da dobro j**emo. Sad evo, neka svatko unese svoje podatke i nek izračuna, jedino čekamo dok ovi medicinari pojasne nepoznatu unutrašnjost mice da možemo preciznije izračunati, jerbo najviše sumnjam u Ftr. bojim se da je taj podatak i manji. da se razumijemo Psex je samo RADNA seksualna snaga. jalovu (hvatanje za sise, guzicu, trljanje, klečanje) nećemo računati Neki ljudi imaju previše slobodnog vremena: lol2 : Koji je lik car, ja sam se lomio kada sam čitao ![]() Zadnje izmijenjeno od: rendula. 26.08.2006. u 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
pa mozda mu to bio maturalni rad iz fizike : evil :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
"jalovu (hvatanje za sise, guzicu, trljanje, klečanje) nećemo računati" : roller : Koja brutala.... A formula...OMG...kako je nekome opako dosadno...a možda se i priprema za početak škole, koji je uskoro...neeee... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pa cek gledano matematicki formula je na mjestu tako da je covjek dobro izracunao ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ja se kladim da je to pisao netko iz V. gimnazije ![]() Dajem ruku u vatru za to ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
LOL, rotflamo, itd -->
![]() Dečki, lik koji je to pisao kuži zeku peku i ima iznenađujuće dobre ideje, vezano uz glazbu i ostale sfere zanimanja. Za razliku od nekih kojima se većina postova sastoji od --> LOL, rotflamo, itd
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
To je još jedan od onih je**ča koji samo puno pričaju. Ak nikaj brugo barem sam se malo nasmijao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ahahahhahah ovo je stvarno dobro! LOL LOL LOL ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
al cekaj malo on je racunao 13cm ? ![]() i racunao je 2s? to je neki normala sex. a mladic ima 14-15 godina. doduse nikad nisam mjerio (lol) al recimo da je ukupan s=40cm, a t=1s onda je malo drugacije. onda je rezultat... 2,8 W koji LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
s mu je ukupan 26cm, uzeo je 13cm kao prosječnu dubinu rodnice nakon konzultacije sa jednim doktorom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|