|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Releasing of Catalyst Drivers 3.3 to be cancelled!
Evo...prvo su trebali izaći do kraja travnja. Pa su "malo" odgodili Pa odlučili preskočiti...dakle 3.3 drivera nebu bilo...nego sredinom mjeseca/valjda/ idu 3.4 Catalysti. Obećana je podrška za DivX,ali koliko sam ja skužio samo za 9500 pa na gore,izgleda da 9000 i 9100 neće imati fullstream podršku za Divx ![]() Ostalo obećano je klasika...ubrzanje za sve modele/najviše za 9700PRO/,bolja kvaliteta slike,ispravci nekih bugova. Budući da i NVidia konačno kreće sa isporukom svojih modela na šire tržište,meni se nekak lagano čini da ova naša banda iz ATI-ja hoće još malo doraditi drivere-tak da perjanice ponude 9700PRO i 9800PRO budu kaj više brže u nadolazećim usporednim testovima ![]() ![]() ![]() A ništa,budemo se još malo strpili... Više o tome CATALYST 3.3 has been cancelled and will not be posted. We will jump over to CATALYST 3.4 this time and the time frame we are looking at right now is May 12th-15th (now do NOT hold me to that) Its not a promise just that is what the schedules are looking like at the current time. These drivers are currently in the hands of our beta testers and going through the final run through. If all goes well you guys will get them in the time frame I mentioned above and you will be very happy with them. They will have performance boosts across the boards, some bug fixes, some new features, and of course the best image quality in the business! That message was directly from Terry Makedon (CATALYST maker) himself. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
A čuj izgleda da su još odlučili ispolirat i istestirat drajvere kako bi optimizacija i dobici na brzini za 9500 9700 9800 seriji bili onakvi kakvi su obećani. A to znači oko 5 % bez i do 12 sa aa. No vidjećemo ![]() Kolko sam ja skužio bit će podrške za divx fullstream i za 9000 i za 9100 no i to ostaje da se tek potvrdi. Meni se osobno ta stvar ne čini tolko bitnom. E sad ovo je malo van teme no došao sam do informacije da će saphirre izdati novu seriju 9500 128 mb kartica sa 256 bitnim busem. Kartice bi trebale gore imati čak naznačeno da imaju 256 bitni bus ili oznaku nove revizije. E jebiga pa to je otvoreni poziv za softmod. Znaš ono ko da kažu zmodajte ih u 9700 radit će bez artefakata. ![]() A taman sam se uštelio uskoro kupit 9500 pro no sad fakat više u to nisam siguran ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
A ovo sa Sapphireom...hmmmm...a ako to misle izbaciti-valjda tek kad 9500PRO nestane sa tržišta???,baš mi nije bistro... Ma možda pričekat još 2-3 tjedna sa kupovinom,kad i NVidia počne izbacivati svoje modele valjda budu i cijene malo pale ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Ovo sa saphirreom je sigurno i to već sljedeći tjedan bi trebale izaći te kartice ak je točno kaj ovi vele na njemačkom sajtu. No mouće je da te kartice baš neće bit jeftine. A kaj se cijena tiče ak hoćeš kupit 9500 pro sad je pravo vreme. Uskoro ih više neće biti a cijena im je sad na crno oko 1300 kn kaj mislim da je dosta povoljno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
mislim-1300-1400 za 9500 PRO je super cijena. Baš me zanima kak ATI misli to sve posložit kaj se tiče ponude i cijena,izašla je 9200-živi smijeh od kartice,sa onom 9600/9600PRO imaju laganih problema sa 13mikronskom tehnologijom,a slabija je od 9500PRO,pa tu je hrpa 9500 i 9700non-pro,9700 i 9800 PRO ![]() Nekak mi se još 9500 PRO čini najisplativija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |