|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Post glup do besvjesti....ali što uzeti?
DVDRW je naravno u pitanju. : hitthewa Lite-On 165P6S ili LG GSA H10N. Obje prze sve zivo i mrtvo. Nikakvi drugi modeli istih proizvodjaca ili totalno drugi proizvodjaci ne dolaze u obzir. LG svi hvale, a Lite-Onu je meni veliki plus sto radi prže za druge velike igrače tipa Sony (sada vidim na cdrinfo da Toshiba narucuje od njih HDDVD prže). Ili ako je stvar ispravna, svejedno je.Razlika u cijeni cca 5kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Iz iskustva mogu samo reći da mi se Lite-On uvijek činio za nijansu bržim od LG-a, ali mi je LG čitao bolje medije koji su bili oštećeni i kao plus za LG mogu navesti da imam njiho CD-RW koji nakon 3 godine radi kao i prvoga dana.... Zato bi moj izbor bio LG! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Moj glas ide LiteOn-u, imam jednu njihovu, malo stariju doduše, dvd pržu, i nikada problema, dok sam sa jednim LG-em imao malih problema, znao je usrati koji dvd, slabije je čitao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Osobno nebi nikad uzeo LiteOn. Istina je da rade pržilice za neke velike igrače, ali nikad nisu bili poznati po nekoj pretjeranoj kvaliteti pržilica. Neslužbena podrška za LiteOn prže je odlična, ima najveću zajednicu ako se ne varam i to im je najveći plus. Osobno išao bi na Lg između ove dvije.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
moj glas isto ide LiteOnu jer sam sa LG-ijem imao velikih problema već nakon nekoliko dana.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
moj glas ide jeftinijem...
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Moj glas ide LG-u. Moja LG-4167B radi super već skoro pa godinu dana. Prži na sve DVD-ove koje joj metnem (bilo to Kvark ili Verbatim). Lite-on mi je uvijek bio dobar, ali neznam, kada sam kupovao ja sam izabrao LG (jer je prije samo LG imao 2 god. garanciju)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo, tu imaš oba review-a : http://www.cdfreaks.com/article/search/B U načelu su oba odlična. Zgodno je za primjetiti kako LG ima "feature" kai i NEC-ovi. Kod čitanja tiskanih DVD-a zaključava brzinu na 4.8x. Za gledanje filmova nema problema, al se ripanje (nije da to misliš raditi) "malo" uspori. Vjerovatno se da rješiti kakvim novim firmwareom, al ak ti je do flashanja, Lite-On je bolji izbor.
![]() |
#12 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Lite-On.
![]() |
#13 |
aka Mali Mirko
|
Sad u 16h idem u Links. Vjerojatno će biti Lite-On. Pročitao sam oba reviewa jioš jučer. 1. Ima mogućnost BookType settingsa u DVD-ROM i za DVD+RW DL medije (a ne samo DVD+R DL). Neznam što bi bez te mogućnosti. 2. Našao sam i review na PCEkspertu za dotičnu Lite-Onku. 3. Prednja maska je manje šarena na Lite-Onu nego na LG. 4. Imam na poslu Lite-On SHW -160P6S ... Ukratko ako su ispravni nevjerujem da mogu pogriješiti sa bilokojom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ja sam za LG |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
aka Mali Mirko
|
Lito-On je u Pcju. Kupio sam i jedan DL medij od verbatima pa ću probati kad pripremim materijal. Hvala svima na savjetima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|