|
![]() |
#2 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
to ti je Sennheser PC-150 ako se ne varam... ustvari dapače dobra slušalica na visokoj razini... furaš li na SK-ovce koji igraju Counter-Strike |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jul 2006
|
da to je Sennheser PC 150 od sK¸,znaci obicne sennheiser pc-150,samo kaj je reklama od sK clana gore...slusalice su same po sebi namjenjene za Gaming,CS,COD,Quake4,Warcraft3.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Kad smo vec kod headseta, mene zanima koji je po vama najbolji do 100 kn, jer ne mislim dat vise od toga... Vidio sam da su u BUG-u br. 162. best-buy Genius HS-02N (samo 32 kn), ali problem je sto su one "nausne" pa ne znam koliko bi mi to odgovaralo bez da ih prethodno sam probam. Za oko su mi zapele Genius HS-04S (50 kn u ADM-a) koje su "naglavne"... pa sto vi mislite? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Da ne otvaram bezveze novu temu, treba mi neki dobar headset, za gameing ofc, za nekih sotinjak 15okn, 200max |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
hm hm izmisli još 40kn i uzmi sennheiser hd201(240kn) u ve milu, ne 202(235).... why? 201 su velike i ove spužve okolo ti idu oko ušiju tak da ti uho baš ulazi, znači da su ful udobnije.... |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
To su samo slusalice, meni treba headset, mislia sam mozda Logitech PC Headset 120 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ili Logitech Internet Chat Headset |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
čuj najbolji su ti proizvodi od sennheisera i plantronicsa za tu cijenu.. pogledaj u linksu ima velik izbor tih proizvođača.. eno od platronicsa moždaovaj .70 ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Koja je bolja plantronics .60 ili .70, vidim da su cjenovno priblizno iste, cjena je ili ista ili kunu razlike ovisno do ducana |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
hm koje su ti ljepše ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|