|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Program za preračunat ispis spajanja
Trebao bi provjerit ispis spajanja jer mi nešto ne štima. Neda mi se zbrajat 35 stranica po 40 unosa, pa jel postoji program u kojem bi mogao odradit broj stupaca i samo copy/pastat, pa da izračuna svaki stupac (down/up/time itd.)
![]() |
#2 |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
Exel bez problema, ali to je opet dosta manualan posao zbog kopiranja stupaca u polja tako da...dunno
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
Sad kad si ubacio klikni na polje ( označi ) u kojem želiš da ti izbaci rezu za stupac, kod tebe na kraju "E" stupca i opali autosum opciju i gotovo. trebalo bi ti biti ako je sve u redu =SUM(E1:E100) - odnosno koliko imaš Pišem sad napamet pa ako ti kojim slučajem ne radi mislim da opet izabereš polje za rezultat, odeš na opciju functions ( onaj fx gumb ), kao funkciju izaberi SUM, označi cijeli stupac i gotovo. Edit: E da, pazi na B i KB, nece ti biti dobar rezultat, tamo na izlistanju stavi da ti prikaz prebaci u istu vrijednost - MB
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako imaš ADSL, probaj MAXmetar. Ne samo da će ti izbaciti sva spajanja nego ti i izračuna lovu.
![]() |
#7 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: dDario. 22.08.2006. u 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Tportal i Maxmetar su ti najsigurniji i najtočniji. Da nisi pokupil neko sranje koje skida samo od sebe? Imaš u Maxmetru da si pogledaš sve po danima kako si se spajal, odi na Alati->tablični neki drek Jer ako ti nisi neš skinuo, onda ti je nešto skinulo, a ako imaš router i wireless, ko zna...
![]() |
#9 |
Premium
|
Pogledao sam tablični prikaz i jedan konekšn je od 1.6GB i jedan od 500MB, ostali su po par MB. I to je sve ok. Samo šta na kraju onda piše ukupan promet 11GB. Nemam wireless, hijackthis svako malo radi i netlimiter je upaljen tako da pratim DL. A i baš sam jučer radio backup i nisam naletio na ništa sumnjivo. Ma prebacio sam se na flat za sljedeći mjesec, ko ih **** ...dok ne dođe Vodatel TriplePLay ![]()
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa kako ti se onda tako spaja na par minuta, i to kolko sam vidil u razmacima od cca. 10 sekundi (većinom je tako)? Imaš nekaj tipa Connect on demand?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
|
|