|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Da li ce napajanje izdrzati?
Napajanje iz signa, TAGAN 420W i-Xeye Super Silent. Zanima ma da li bi isto napajanje moglo izdržati dvije 7600GT u SLI-u i zamjenu procesora na neki dualcore (4200/4400). Kučište mi ima 5 ventilatora, 2 DVD citaca i sve ostalo iz signa tako da se i to računa. Podpitanje djelomicno vezano za 2x7600GT. Moja ploča ima SLI mogucnost, ali je onda 2 x 8x PCI-E, a ne 2 x 16x. Da li to ima kakav utjecaj na performanse ako stavim dvije 7600GT (hardware SLI, ne software) ili je propusnost jos uvijek iznad mogucnosti iskoristenja garficke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
http://www.links.hr/index.php?option...7a8a3ec2348001 ja mislim da bi trebalo,izdržati...probaj tu izračunati... bolje che ti reći ostali ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Računao sam tu, ali nema 7600GT tamo, stavio sam one dvije u sli koje su najvise trošile, a nema ni dual core AMD. Ispalo mi je za konfiguraciju da bi trošila 404W. Sa tim na oni računaju na flopi (5W) koji ja nemam. Nesto mi malo izgleda 5W za PCI karticu (tv card). Zadnje izmijenjeno od: Mikeyy. 13.08.2006. u 21:12. Razlog: ispravio rezultat |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Pa gledaj Tagan koliko je kvalitetan on bi trebao davat nešto više od deklariranog pa nemaš baš prevelike brige |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
izdržat će.... to kaj dobiš na tom kalkulatoru je kad bi ti sve komponente radile punom parom... pogle crnog ima coolermater napajanje (koje je lošija marka od tagana) snage 450w i ima dvije 7800gt, klokanog 3800 x2... |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
da zaboravih reći da bi i ja svoj obavezno kloknuo ![]() Znači trebalo bi izdržati ako ne kupim extra HDD. Thx. Nego jel itko zna odgovor na drugo pitanje? Koliko je vazno da li ploča ima 16x ili 32x PCI-E kod SLI-a? Prvenstveno mislim na dvije 7600GT, ali me zanima i za jače za slučaj da mi se zalomi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
inace 7600gt ti trosi ko 6600gt. tak da ce bez pola beda izdrzati da nabacis jos tri harda ![]()
![]() |
#10 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
To bi terao i Enermax 350W. Ne brini, bude struje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
To je hardverski SLI i nebi trebao osjetiti pad performansi, ako bi ga i bilo onda to nebi bilo puno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Evo za većinu današnjih kartica power consumption ako se još tko interesira... http://xtreview.com/review134.htm Ovo je nekoliko mjeseci stariji članak, nemaju sve kartice, al ima one koje meni trebaju. ![]() http://www.vr-zone.com/?i=3335&s=8 Razlika je u zablilježenoj potrošnji, u starijem članku 51W, a novijem 37W za 7600GT. Valjda je nvidia u tih 5 mjeseci optimizirala karticu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Evo da se i ja uvalin.... Dakle konfa iz siga samo šta ubrzo dolazi: DFI Lan Party AMD X2 3800+ ( klokat će se ) ATI X700 PRO Hitachi 250 GB ( stari diskovi iz konfe ostaju ) Ostalo ostaje isto ![]() Ima li Enermax 350 W snage za to ?
![]() |
#17 |
Prečupavi mod
|
Poglech kod mene u sig-u sta sve tjera to Taganche ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#20 |
Torrent freek
|
A vidit ćemo... Iako koliko god bilo jako, mislim da će bit na granici za vrtit ovo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|