|
![]() |
#1 | ||||||||||
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
iMac
pozdrav cijenjeni forumasi. korisnik sam PCa vec dulji niz godina. ovaj koji trenutno imam vec je na izmaku snaga sto se svega tice pa je vrijeme da ga zamjenim. odluka je pala ili na neki jaci laptop (zbog cestih izbivanja od doma) ili na iMac posto slabiji laptop vec imam. dakle zanima me sto mislite o ovoj konfiguraciji:
racunalo koristim za pisanje tekstova, dosta surfanja i ponekad odigram i neku igru da se opustim. posto nikad nisam koristio Mac OS, zanima ne da li je taj operaciski sustav jednostavan za poectinka i da li je stabilniji od Windowsa kojih mi je vise pun kufer. unaprijed zahvaljujem na pomoci. |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Znam da ce mi odmah mac-ovci skociti za vrat no imam relativno mnogo iskustva sa mac-ovima i mogu samo reci da nikad vise (s obzirom na moje zahtjeve) nebi uzeo niti jedan... Ako se bavis obradom grafike i sl. posluzit ce ti...ali s obzirom na navedene zahtjeve (surfanje, pisanje tekstova, poneka igra) sasvim je nepotreban...to ce svaki "wintel" pc obaviti bez problema.... Sto se tice jednostavnosti Mac OS je prilicno jednostavan za koristenje i nakon svega par sati privikavanja sve bitno ces pohvatati... Imho drz se windowsa i pc-a, ustedjet ces dosta novaca i biti zadovoljan... mac nek kupuju sminkeri ili druga klijentela (ona kojoj je namijenjen)... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
hvala na pomoci. mene je prvo kod mac osa privukla jednostavnost (bar mi se tako cinilo preko postova od ljudi koji posjeduju mac i preko slika) i to sto ljudi hvale stabilnost tog operativnog sustava, za razliku od windowsa koji se svako malo crashaju, pa onda me ***************u antivirsuni programi, pa onda svako malo restartati komp, pa svakih 6 mjeseci formatirati c: particiju diska i nanovo instalirati windowsa.. vise sam frustriran od toga sve.. znam da je ovo OT i ispricavam se. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|