|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Demo-Broken Sword: the Angel of Death
http://www.3dgamers.com/dlselect/gam...-demo.zip.html 340 megi. Game Screenshots: http://www.3dgamers.com/screenshots/games/brokensword4/ Ako mi je ostalo kaj od paketa-skidam. Već sam se zaželio avantura....
![]() |
#2 |
pwner sa stilom
Datum registracije: Jun 2006
|
ajoj otkad sam tu igru igrao, jos na PS 1, tak da sam saf sretan sta je izasao ovaj nastavak :clap:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
ajd nesto i za mene, valjda ce valjat... trojka je mogla i bolje...
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Napokon jedna avantura... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Da je 2D mozda bi se veselio ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Uf, nema do 2d avantura (Still life, Syberia)... Koliko je 3d loseg donio zadnjem The longest journey-u, mogli su ga bar malo optimizirati za pc... A totalne frustracije koje je pruzao Gabriel knight 3 (barem meni) zbog 3d-a, inace vrlo dobra i zanimljiva avantura...no 3. dio Broken sworda je bio solidan pa nadajmo se da ce ovaj biti jos bolji.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma gdje su samo ona vremena dok je lucasarts zario i palio monkey islandom, indiana jonesom, samnmaxom... Ako tko ima negdje doma pod prasinom tih flopija ili jos bolje cd izdanja ovih legendi, isplati se skinuti scummvm (http://www.scummvm.org/) i bar nakratko odvrtiti ove naslove. Cak se da i ona stara nazubljena grafika fino ispolirati... Dobra stara vremena...
![]() |
#12 |
Guest
|
Meni najbolja avantura svih vremena je valjda Star Trek - TNG - A Final Unity, naravno tu dolaze monkey islandi, indiane, samnmax... i full throttle je predobra! |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Haklao sam malo taj demo-nije loše ali budem ipak pričekao cijelu igru...
![]() |
#14 | |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Šteta što više ne prave igre sa ciljem da budu prije svega smiješne i zabavne, iako su neke zagonetke bile frustrirajuce teške ipak bi bio nagrađen neocekivanim raspletom. Broken sword sam u svim serijalima odustajao cak prije polovice, strašno nešto koliko su to bile doooosadne igre, šablonske zagonetke, blijedi pokušaj humora, dosadni ( skoro štreberski ) dijalozi, nemaštovito dizajnirane lokacije, napisao sam vec dosadno? E i to također. Primjer sa linka iz uvodnog : ScreenS-JPG prd... totalno njesra, zaštekalo im nešto kod rendanja pa radi samo crvenu i "velika nužda" boju ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|