|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nova konfa
sto mislite o ovoj konfi? spakirao sam ju za frenda. sve uzima novo osim ploce koju ce dobit od mene (ko nova je, stara 4 mjeseca, koristena 2) i monitora koji ima. on PC koristi za gledanje filmova, povremeni PS, povremeno igranje, net jako puno, VB.NET mozda itd... Misli imat dual boot vistu i xp. eto, sve sugestije, prijedlozi ili naputci su dobro dosli. pozdrav! edit: tek sad da sam kod cijene stavio u zagradu "keš". e pa nije nego je baš obrnuto, zbrojeno je s vecim cijenama tako da ce vjerojatno uzeti neke stvari kešom, ovako i onako pa ce ispasti i malo manje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ja bi izbacio ovaj 40 gb hdd jer stvarno nema sta radit tu. A mogao si i lijepo ubacit konfu u thread pa bi bilo malo preglednije,lakse za citat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
bačenih 350 kn na 40gb hard, ćemu toliko ventova (2x120??), ak oće klokat stavi bolji hladnjak, i 1x120mm je dosta inaće, pretpostavljam da je 40gb za os pa al nije bolje tu piknut neki polovni za 150-200kn
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Seagate od 320gb je dosta brzi od tog wd-a, to je bezveze bacen novac....a ostalo je ok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
evo, nadam se da html radi ovdje Citiraj:
evo ovako: http://matija.no-ip.info/konfa.htm inace da mislio sam mu staviti 40giga za sistemski disk. ne slazete se? mislio sam da je mozda bolje ne imati isti disk buduci da ce mu se ovaj sa OS-om ionako stalno morati vrtiti, pa da mu barem malo sigurniji budu ovi podaci na velikom. btw, sto je s onim raptorima? vidio sam da se dosta uzimaju za sistemske. edit: @bobbe - pa nije tako puno ventova. kuciste koje si je odabrao je takvo da ima naprijed bas otvor za jedan lijepi vent, sa strane takoder. no onda mora ici jos jedan otraga koji ispuhuje i protok zraka je taman. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|