Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.07.2006., 13:45   #1
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Reprize

Dakle-popis repriza koje idu ovo ljeto.
Ako vam je nekaj zanimljivo ili niste uspjeli pogledati-tu je popis:

http://www.jutarnji.hr/clanak/art-20...ljeto,34516.jl
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2006., 14:47   #2
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
A di je ST?
Emissary je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.07.2006., 16:04   #3
niksy
Premium

Datum registracije: Feb 2005
Ma sve super, samo mi je zao sto nece biti Ed-a, meni to bila super serija
niksy je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2006., 16:11   #4
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Vraća se "OZ"

Ožličenje anyone?
Staro 08.07.2006., 16:29   #5
Jelc
Super Moderators

Ja sam danas pogledao drota/plavušu/pesa.

Crna Guja je uvijek za pogledati.

Nisam gledao cijeli OZ pa sad budem.

To bi bilo to.
Staro 08.07.2006., 16:38   #6
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
24, Gilmorice i Tree Hill, po ne znam koji put, ali ne škodi...dapače OZ sam gledal već nekolko put i na našim i na stranim programima, ali zadnju epizodu nisam uspel uloviti....ovaj put mi ne bu zbegel. Nema kaj, fino su repertuar složili.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2006., 16:38   #7
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Vucko
Ožličenje anyone?
Nisam gleda, ali sićam se toga na kraju jedne epizode
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2006., 17:11   #8
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Emissary
Nisam gleda, ali sićam se toga na kraju jedne epizode
Tu sam epizodu zapamtil po još jednoj stvari. Uglavnom kako je krenuo taj OZ, gledali smo ga stari, buraz i ja. Staroj je bilo odvratno jer su prostačili

No onda je ipak rekla, ajde kao, nemre bit tak loša čim ju vi tolko čekate svaki dan da pogledate novi nastavak i jednu večer se i ona nama pridružila. I taman je bila baš ta sa ožličenjem

Moram li napomenuti da jer stara rekla da smo mi freekovi jer gledamo takve gadosti i pobegla van na zrak?

Tree Hill mi je onak dobra serija za mlade, zašt ne, Stažist mi je za umrijet (nema lika do Cox-a ) a ostalo taman za pogledat navečer nakon što si umoran od kupanja na moru a neda ti se van
Staro 08.07.2006., 17:39   #9
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Sve repriziraju, al od Lugarnice ni L. Kaj se za reprize plaća "pristojba"?
Ladybug je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2006., 18:05   #10
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Ladybug
Sve repriziraju, al od Lugarnice ni L.
A zašto bi itko gledao Lugarnicu osim pod utjecajem LSD-a ? Tu također svrstavam Teletubise, sapunice meksičke,španjolske.portugalske,ruske i domaće produkcije, domaće "humoristične" emisije/serije, i kompletnu domaću glazbenu scenu na čelu sa Žak Houdekom i Severinom. Joj nesmijem zaboravit Pokemone, Digimone i druge *mone (na čakavštini mone=pizde), premda obožavam anime, ali kvalitetni (npr. Ghost in the shell filmovi i serijal) a toga na domaćim programima jednostavno nema.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.07.2006., 18:11   #11
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Emissary
A di je ST?
i ja se vec ponadao da ce pustati ST, ali nista...
Crash009 je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2006., 18:13   #12
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

HEJ! Lugarnica je jako dobra, kvalitetna serija! Najdugovječnija u njemačkoj televizijskoj povijesti! Al, to što nema ubijanja, naziranja ženskih gaćica koje se znoje sa anima crtića i inih svima primamljivih sadržaja, ne znači da je LSD jedino sredstvo za gledanje serije Osobno bih htjela gledat više europskih, azijskih, kvalitetnih filmova i dokumentaraca, no to ne donosi lovu.
Ladybug je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2006., 18:21   #13
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Citiraj:
Autor Ladybug
Al, to što nema ubijanja, naziranja ženskih gaćica koje se znoje sa anima crtića i inih svima primamljivih sadržaja.
Neznam samo zašto svi miješaju anime sa klanjem i sa hentai anime crtićima. HINT: Hayao Miyazaki i njegovi Howl's moving castle, Spirited away (u našem prijevodu Avanture male Chihiro, dostupan trenutačno na svim kioscima u RH za 39kn), Princeza Mononoke, Porco Rosso, Grave of the fireflies, Nausicaä of the Valley of the Winds. To su samo filmovi koje imam u zbirci, kamo sreće da mogu nabaviti/pogledati kompletnu njegovu filmografiju. Eto ovo bi ti po meni bio najbolji uvod u svijet anime.
Evo po meni ranije spomenuti Ghost in the shell ima jednu od kompleksnijih SF priča koje se po meni mjere sa remek-djelima SF-a tipa Blade Runner, ali većini ljudi se to nažalost svodi na komentare poput tvog i pitanja "A zašto ti sa 27 godina gledaš crtiće?"
A što se tiče dugovječnih "kvalitetnih" njemačkih serija možem ti nabaviti skoro sve epizode Cobre 11, pa uživaj. Lugarnicu nažalost neznam da netko skuplja

EDIT:moja isprika OT-u
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Staro 08.07.2006., 18:34   #14
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor Pomo
A zašto bi itko gledao Lugarnicu osim pod utjecajem LSD-a ? Tu također svrstavam Teletubise, sapunice meksičke,španjolske.portugalske,ruske i domaće produkcije, domaće "humoristične" emisije/serije, i kompletnu domaću glazbenu scenu na čelu sa Žak Houdekom i Severinom. Joj nesmijem zaboravit Pokemone, Digimone i druge *mone (na čakavštini mone=pizde), premda obožavam anime, ali kvalitetni (npr. Ghost in the shell filmovi i serijal) a toga na domaćim programima jednostavno nema.

Drugi put ćeš dobit ban zbog:

Komentiranja i zadiranja u prava svakog Rvata da-gleda kaj hoće, sluša kaj hoće i diskriminacije i izrugivanja po pitanju pretilosti.
Posebno po pitanju Teletubisa kao ikone gayeva i predškolske dijece.

Mislim, ako ćemo već lupati po ljudskim pravima-nije u redu da tako reagiraš.
Staro 08.07.2006., 18:39   #15
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Citiraj:
Autor Jelc
i diskriminacije i izrugivanja po pitanju pretilosti.
Ovo sve drugo stoji, ali ja imam 120 kila (ne šalim se) tako da teško da se mogu nekom rugat zbog pretilosti. Glazbenog ukusa s druge pak strane ipak imam.
A moj ban pa makar na 24 sata na ovom forumu već debelo kasni, ali zbog nekih drugih stvari, teško da sam ga zaslužio zbog ovog posta :clap:
Staro 08.07.2006., 18:53   #16
iveumag
zippo61_junior

iveumag's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Ma trebali su svavit Mućke i Alo Alo ja kad sam to gledao ja sam krepivao od smijeha
iveumag je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2006., 22:37   #17
Avaks
Zimi je zima, a ljeti je.

Datum registracije: Feb 2006
Zasto ne repriziraju Baywatch?
Sto se tice Lugarnice serija je uber, ali mi je bolji Dr. Stefan Frank.
Avaks je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2006., 23:44   #18
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Sve osim sapunica je gledljivo. Ajde cak i ''lugarnica'' kolko god mi jodler u pripijenim ''vide mi se jajca'' 3/4 tajcama čino odbojan

Stvarno mi je zao sto ne repriziraju vec jedno ST:Voyager. Fakat bi bilo u redu. Ak mogu reprizirat glupe HR wanna be komedije onda mogu i to. Pa makar u 3 ujutro (tad sam u naponu snage , tak da.... ).

I kaj je sa onim BSGom davno obecanim?
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2006., 00:02   #19
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
ja mislim da je gledanje tv programa za mene gotovo. s obzirom da posjedujem skoro cijeli st serijal, kompletan sg1 i sga, full bsg, s:aab, babylon 5, farscape, kad sve to konačno pogledam, proći će toliko vremena od kad sam počeo da mogu laganini iz početka

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 09.07.2006. u 01:16.
fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2006., 01:13   #20
Crais
Guest

Crais's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor Fleks
Sve osim sapunica je gledljivo. Ajde cak i ''lugarnica'' kolko god mi jodler u pripijenim ''vide mi se jajca'' 3/4 tajcama čino odbojan

Stvarno mi je zao sto ne repriziraju vec jedno ST:Voyager. Fakat bi bilo u redu. Ak mogu reprizirat glupe HR wanna be komedije onda mogu i to. Pa makar u 3 ujutro (tad sam u naponu snage , tak da.... ).

I kaj je sa onim BSGom davno obecanim?
Tako je Fleks, i ja hoću Voyager!! No dobro, frend ga je skinuo s neta, ali opet mi je nekako draže gledat na telki...ne znam zašto, ali kad imam na kompu onda mi se neda, lol. Možda sam ja samo čudan =P

A mućke su isto zakon, na to sam se uvijek lomio od smijeha
Crais je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2006., 01:37   #21
Avaks
Zimi je zima, a ljeti je.

Datum registracije: Feb 2006
Jos bi bilo bolje da repriziraju seriju Space-Above and beyond (iliti svemirski marinci).
Avaks je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2006., 01:54   #22
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
jooooj. Genijalna serija.

Sjecam se toga... Jako davno bilo....
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2006., 03:35   #23
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
hmn gilmorice ... di je mama pun k***c bolja od kceri to mi je uvjek bilo jako fascinantno.

i da vise uopce negledam tv jer stvarno je kriminal za sto moj stari placa pretplatu za tv....

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2006., 07:52   #24
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Da imam DVB-T karticu snimao bi si Crnu guju jer je to ipak nenad***ivo dobra serija. Naravno, Monty Python mi je i dalje No. 1 svih serija.
Staro 09.07.2006., 12:09   #25
McG
-------

Nego, jučer je na RTL-u 2 bilo 24 Sata....4 epizode treće sezone u komadu. Svake subote je oko 00.30 h, pa do 04.00 h. Dok naši ne počnu s prikazivanjem iste, treba se malo podsjetiti

Apropo StarTrek serijala...ima na Sat 1, Kabel 1 i Voyager i Picard i Enterprise s T'Pol. Samo treba zaloviti termin u kojem idu. Na RTL-u 2 je pak Stargate Atlantis...druga sezona, sad negde kreće. Uglavnom ima materijala
Staro 09.07.2006., 15:10   #26
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
A lako je nama geldat Kabel 1, Sat1, RTL, RTL2 kad razumim njemacki...al sta sa onima koji to ne kuze... ili recimo, meni je mrsko gledat njemacke kanale jer ne volim slusat neorginalne glasove u serijama i filmovima...
I sa ovim reprizama su stvarno dosadili. Ima toliko kvalitetnih serija koje su izasle u zadnje vrijeme, a oni samo repriziraju. Samo cekam kad ce doc repriza Santa Barbare...
I gdje su nestali crtici sa HRT-a? Vise nema nista preko tjedna...samo nekad malo nesto ujutro i to je to. Sve je popunjeno sapunicama, svi mogucim vrsta nasilja... pitam se gdje su zagubili reprize Looney Toons-a
Staro 09.07.2006., 15:44   #27
McG
-------

Citiraj:
Autor MadBoY
A lako je nama geldat Kabel 1, Sat1, RTL, RTL2 kad razumim njemacki...al sta sa onima koji to ne kuze... ili recimo, meni je mrsko gledat njemacke kanale jer ne volim slusat neorginalne glasove u serijama i filmovima...
Bome i meni je u početku bilo čudno gledati na njemački sinkronizirane serije i filmove (još pogotovo kad se jedan te isti glas ponavlja u masi toga), ali sam se s godinama priviknul i sad mi ne smeta. Kaj se tiče onih koji ne znaju/ne kuže njemački, tu nema nekog prevelikog mudrovanja... Strane TV kuće imaju masu kvalitenih serija i filmova, te redovito otkupljuju nove sezone, dok primjerice naši rađe otkupe 16 meksičih (i inih) gluposti umjesto nekolko poštenih filmova/serija. Ali dobro, zna im se tu i tam zalomiti koja dobra humoristična ili pak neki noviji film....pa se kolko-tolko iskupe
Staro 09.07.2006., 16:03   #28
nicko
Guest

Datum registracije: Feb 2005
ma Kevin Hill....legenda nad legendama...steta sto samo ima jedna sezona
nicko je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2006., 17:53   #29
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Citiraj:
Autor Pomo
A što se tiče dugovječnih "kvalitetnih" njemačkih serija možem ti nabaviti skoro sve epizode Cobre 11, pa uživaj. Lugarnicu nažalost neznam da netko skuplja
Ja bi da mi nabaviš cobru 11 jooj to je fenomenalna serija kolko tražiš?? sorry na OT
Staro 09.07.2006., 18:04   #30
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Al ne kužim kak RTL može po 454535 put prikazivat rosanne a da ne govorim koliko je puta dadilju prikazivao. Meni je baš dobra ova nova serija Sam svoj majstor.Samo ak je budu opet reprizirali: suicide

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na