|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Reprize
Dakle-popis repriza koje idu ovo ljeto. Ako vam je nekaj zanimljivo ili niste uspjeli pogledati-tu je popis: http://www.jutarnji.hr/clanak/art-20...ljeto,34516.jl |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
A di je ST? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ma sve super, samo mi je zao sto nece biti Ed-a, meni to bila super serija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
|
Ja sam danas pogledao drota/plavušu/pesa. Crna Guja je uvijek za pogledati. Nisam gledao cijeli OZ pa sad budem. To bi bilo to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
24, Gilmorice i Tree Hill, po ne znam koji put, ali ne škodi...dapače ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() No onda je ipak rekla, ajde kao, nemre bit tak loša čim ju vi tolko čekate svaki dan da pogledate novi nastavak i jednu večer se i ona nama pridružila. I taman je bila baš ta sa ožličenjem ![]() Moram li napomenuti da jer stara rekla da smo mi freekovi jer gledamo takve gadosti i pobegla van na zrak? ![]() Tree Hill mi je onak dobra serija za mlade, zašt ne, Stažist mi je za umrijet (nema lika do Cox-a ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
HEJ! Lugarnica je jako dobra, kvalitetna serija! Najdugovječnija u njemačkoj televizijskoj povijesti! Al, to što nema ubijanja, naziranja ženskih gaćica koje se znoje sa anima crtića i inih svima primamljivih sadržaja, ne znači da je LSD jedino sredstvo za gledanje serije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
Evo po meni ranije spomenuti Ghost in the shell ima jednu od kompleksnijih SF priča koje se po meni mjere sa remek-djelima SF-a tipa Blade Runner, ali većini ljudi se to nažalost svodi na komentare poput tvog i pitanja "A zašto ti sa 27 godina gledaš crtiće?" A što se tiče dugovječnih "kvalitetnih" njemačkih serija možem ti nabaviti skoro sve epizode Cobre 11, pa uživaj. Lugarnicu nažalost neznam da netko skuplja ![]() EDIT:moja isprika OT-u
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Drugi put ćeš dobit ban zbog: Komentiranja i zadiranja u prava svakog Rvata da-gleda kaj hoće, sluša kaj hoće i diskriminacije i izrugivanja po pitanju pretilosti. Posebno po pitanju Teletubisa kao ikone gayeva i predškolske dijece. Mislim, ako ćemo već lupati po ljudskim pravima-nije u redu da tako reagiraš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
A moj ban pa makar na 24 sata na ovom forumu već debelo kasni, ali zbog nekih drugih stvari, teško da sam ga zaslužio zbog ovog posta :clap:
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma trebali su svavit Mućke i Alo Alo ja kad sam to gledao ja sam krepivao od smijeha |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zimi je zima, a ljeti je.
Datum registracije: Feb 2006
|
Zasto ne repriziraju Baywatch? Sto se tice Lugarnice serija je uber, ali mi je bolji Dr. Stefan Frank. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Sve osim sapunica je gledljivo. Ajde cak i ''lugarnica'' kolko god mi jodler u pripijenim ''vide mi se jajca'' 3/4 tajcama čino odbojan ![]() Stvarno mi je zao sto ne repriziraju vec jedno ST:Voyager. Fakat bi bilo u redu. Ak mogu reprizirat glupe HR wanna be komedije onda mogu i to. Pa makar u 3 ujutro (tad sam u naponu snage ![]() I kaj je sa onim BSGom davno obecanim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
ja mislim da je gledanje tv programa za mene gotovo. s obzirom da posjedujem skoro cijeli st serijal, kompletan sg1 i sga, full bsg, s:aab, babylon 5, farscape, kad sve to konačno pogledam, proći će toliko vremena od kad sam počeo da mogu laganini iz početka ![]()
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 09.07.2006. u 01:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() A mućke su isto zakon, na to sam se uvijek lomio od smijeha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zimi je zima, a ljeti je.
Datum registracije: Feb 2006
|
Jos bi bilo bolje da repriziraju seriju Space-Above and beyond (iliti svemirski marinci). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
jooooj. Genijalna serija. Sjecam se toga... Jako davno bilo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hmn gilmorice ... di je mama pun k***c bolja od kceri ![]() ![]() i da vise uopce negledam tv jer stvarno je kriminal za sto moj stari placa pretplatu za tv....
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da imam DVB-T karticu snimao bi si Crnu guju jer je to ipak nenad***ivo dobra serija. Naravno, Monty Python mi je i dalje No. 1 svih serija.
![]() |
#25 |
-------
|
Nego, jučer je na RTL-u 2 bilo 24 Sata....4 epizode treće sezone u komadu. Svake subote je oko 00.30 h, pa do 04.00 h. Dok naši ne počnu s prikazivanjem iste, treba se malo podsjetiti ![]() Apropo StarTrek serijala...ima na Sat 1, Kabel 1 i Voyager i Picard i Enterprise s T'Pol. Samo treba zaloviti termin u kojem idu. Na RTL-u 2 je pak Stargate Atlantis...druga sezona, sad negde kreće. Uglavnom ima materijala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
A lako je nama geldat Kabel 1, Sat1, RTL, RTL2 kad razumim njemacki...al sta sa onima koji to ne kuze... ili recimo, meni je mrsko gledat njemacke kanale jer ne volim slusat neorginalne glasove u serijama i filmovima... I sa ovim reprizama su stvarno dosadili. Ima toliko kvalitetnih serija koje su izasle u zadnje vrijeme, a oni samo repriziraju. Samo cekam kad ce doc repriza Santa Barbare... I gdje su nestali crtici sa HRT-a? Vise nema nista preko tjedna...samo nekad malo nesto ujutro i to je to. Sve je popunjeno sapunicama, svi mogucim vrsta nasilja... pitam se gdje su zagubili reprize Looney Toons-a ![]()
![]() |
#27 | |
-------
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ma Kevin Hill....legenda nad legendama...steta sto samo ima jedna sezona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
OMG, thats the funky shit
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
OMG, thats the funky shit
|
Al ne kužim kak RTL može po 454535 put prikazivat rosanne a da ne govorim koliko je puta dadilju prikazivao. Meni je baš dobra ova nova serija Sam svoj majstor.Samo ak je budu opet reprizirali: suicide
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|