|
![]() |
#1 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Zašto baš taj???????
Ovo je pitanje za one koji imaju AMD,zašto ste uzeli AMD a ne Intel?????????? sjetite se da su se prije par godina grijali ko ludi. Moj razlog je, uzeo sam ga zato što je bolji u igrama nego npr. pentium 4 na 3.2Ghz,ja bar tak mislim.
![]() |
#2 |
Guest
|
više uloženo dobiveno. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Boli me briga imao u kompu ili negdje drugdje AMD, Intel, AMR ili Motorolin procesor. Gledam na tri stvari kod kupovine. 1. Osnovno ulozeno/dobiveno za odredjene pare 2. Dugotrajnost konfiguracije. Recimo, da sam uzimao novi komp pred vise od godinu dana i da sam uzeo S939 i danas za godinu dana bi imao nakon pada cijena lufta da ga poboljsam. 3. Overclocking. Zasto, jer tu i tamo izadje neki proc kao sto je ovaj moj mobilac koji za mizernu cijenu pere i po visestruko skuplje procesore, makar i morao uloziti u hladjenje! |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
e da i u međuvremenu mi se promjenilo mišljenje o amd/intel.... kad sam kupovao komp bitan fatkor mi je bio perfomanse u igrama i to sam i rekao i svi mi onda preporučili obavezno amd.... sad igram samo cod2 online i moja grafa(komp) ga vrti bez beda na 80-90fpsa dx7.... sa intelovom sličnom konfiguracijom recimo 630 fpsi bi bili nešto manje, otprilike 70-80, ne bi ni osjetio pad perfomansi.... ali zato kolko sam ja informiran 630 bi mi više pružio u 2d radu, multitaskingu i tak....i ne bih se zaebavao sa hlađenjem nf4.... iako opet kad razmislim kaj će mi intel ili bilo koji jači procesor koji bi mi više pružio u 2d radu, sve kaj radim je surfam slušam ziku gledam muvije, ovaj sve obavlja u sekundi i bez problema... aok nekog zanima trenutno imam venice na 2.4 i 1gb. |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ulozeno dobiveno . nedira me tko je bolji ja ocu boljega za manje para .
![]() |
#8 |
pwner sa stilom
Datum registracije: Jun 2006
|
draze mi imat amd u kompu nego intel, imas bolje ploce u koje piknes amd...: sweating a i moj najdrazi geil ultra x je ddr ram : flyingey tu se salim naravno ![]()
![]() |
#9 |
Banned
|
775; AMD A--->754--->939--->AM2) -->
Sorry što odgovaram, a nemam AMD-a! ![]() ![]() 1. Pošto se bavim pretežno bavim multimediom, za mene je Intel bolji izbor....
2. Kvaliteta Intel chipseta i stabilnost.... 3. Nadogradnja (Intel rijeđe prelazi na novi socket, tako da mi je jednostavnije nadograditi računalo, a da nekupujem sa procom i novu ploču i sve što to vuče s sobom! (npr. Intel 478--->775; AMD A--->754--->939--->AM2) Sorry što odgovaram, a nemam AMD-a! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Na početku svi smo imali intele P1 486, p2 ali kasnije.... Barton je bio OC best buy u to doba i od tad samo AMD, naviknuo sam se na njih i ne želim se odvojit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
775; AMD A--->754--->939--->AM2)
Sorry što odgovaram, a nemam AMD-a! ![]() ![]() |
Autor Imitator
3. Nadogradnja (Intel rijeđe prelazi na novi socket, tako da mi je jednostavnije nadograditi računalo, a da nekupujem sa procom i novu ploču i sve što to vuče s sobom! (npr. Intel 478--->775; AMD A--->754--->939--->AM2)
Sorry što odgovaram, a nemam AMD-a! ![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
Ok.....malo sam se preračunao.....jutro je bilo...kava....pljuga.... ![]() Ali ja bih recimo poludio da sam npr. uzeo komp baziran na 754 procu i dao masne pare, a nedugo nakon toga AMD se sjeti i pređe na 939!! Ali to sam samo ja.... Pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
ma shvati da ovo nije prepucavanje amd- intel.lijepo se reklo većini se ***************e živo za firmu,taj momenat kada kupuješ odnos uloženo i dobiveno.Uvijek Ti se (pogotovo ako ne pratiš http://www.pcekspert.com/news/index.html ) može desiti da kad si kupio nešto izađe još bolje-ustvari mislim dok je takav streloviti napredak da če nam stalno tako biti.Osobno ču sačekati desetak dana ako znam da izlazi nešto ali više od toga.....onda bih mogao uvijek čekati jer če opet izaći nešto i tako u krug.Inače mislim da za multimediju ima intel bolji odnos+ - a za igre je to još uvijek amd pa tko što treba(ali to je samo moje mišljenje)HOĆEMO JEFTINIJE svejedno nam je koji su
![]() |
#16 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
istina je blizu toga. Evo ja sam sad preso na 3800+ x2, kad mu je cijena kak tak Mozda bi i trebal bit brzi s obzirom kolko je generacija proceva već prošlo. No ak niš drugo veselit će se linuxu 64 bit-a ![]() Citiraj:
__________________ |
![]() |
#18 |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
775; AMD A--->754--->939--->AM2)
|
Autor Imitator
3. Nadogradnja (Intel rijeđe prelazi na novi socket, tako da mi je jednostavnije nadograditi računalo, a da nekupujem sa procom i novu ploču i sve što to vuče s sobom! (npr. Intel 478--->775; AMD A--->754--->939--->AM2)
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|