|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Foobar2000 v9
evo da ne pišem(o) sve u isti topic pa će ovdje zasebno... sve sam pomoću MediaMonkey poriktao tagove i sve to ali u Foobar-u mi se pojavljaju upitnici iza pjesma...kak to maknut??? http://img266.imageshack.us/img266/1296/upitnici1du.jpg btw. ima još koji odličan program kojim se "riktaju" taggovi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Ako koristiš Are04.fcs iz mog posta moraš skinuti novu verziju za v9 : AZRAEL.fcs
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
tnx. sad radi ;-) i još imam jedno pitanje...(jesam n00b) di skinut lyrics-e za pojedinu pjesmu (cijeli album)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
evo skinuo i instalirao sam ovaj drugi i nađe on lyrics-e za svaku pjesmu al kad pjesma ide onda lyrics samo stoji ko text...ja bi htio kak muzika ide tak da se podeblja ili nekako označi text koji slijedi u pjesmi...nadam se da ste skužili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
*
|
Citiraj:
problem je sto se taj time stamp mora napraviti rucno za svaku pjesmu, sto je dosta posla pa vecina tekstova dolazi u *.txt formatu ovako sam ja to sve skuzio kad sam trazio vise informacija, pa ako netko zna nesto vise neka napise, i mene bi zanimalo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
e to gdje mogu nabavit??? s kojim programom prebacit običan .txt lyrics u ovaj "pravi" lyrics? tnx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
*
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
našao sam ja još jedan: A2 Player...isti princip....to "mislim" da neću radit....imam preko 1000 mp3-ca...ko će to sve radit???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
*
|
Citiraj:
a ove ostale moras rucno scrolat u foobaru, jbga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
takav je život...lol dal zna još ko koje dobre pluginove za foobar? ove komponente za lyrics-e te za Album Art-ove su odlični? ima još tako nešto što bi "podiglo" ukupni dojam? ja sam tražio al sve neke "sistemske"...lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Registrirani Ovisnik
|
![]() Citiraj:
To je prvi program za mijenjanje ID3 tagova koji sam koristio ( prije nisam imao potrebe) i prokuzio sam ga za punih 5min. Inace ima ga na onom BUG-ovom devedeju, onom sa 100 najjacih freeware-a PS: ako ga neces znati sinkronizirati sa freedb-om, javi se na pm pa dobijes kratki tuturial, ali vjerujem da ces iz prve uspjeti : goood : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
čeka novu konfu
Datum registracije: Jan 2006
|
gdje se mogu skinuti ove podloge za foobar?i kako ih postaviti |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
@CRO_Dessan tnx. puno na ovom programu...odličan...i super kaj se netreba puno klikat da se dođe to određenog taga...tnx. sve sam rješio..ovo može LOCK |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|