|
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kao prvo napravi backup storage foldera u slučaju da nešto pođe po zlu, a zatim probaj njegov sadržaj ubaciti u storage folder Outlooka 2007. Nisam siguran da koriste isti način pohrane, ali probaj. Možeš pokušati i preko ABF Outlook Backupa iako ne spominju 2007... http://www.abf-soft.com/outlook-backup.shtml |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
evo ja sam ovo napravio i nema nikakvih problema, iz C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook sam kopirao datoteku Outlook (naziv te datoteke je Microsoft Office Outlook Personal Folders), u isti taj folder na drugom hard disku na kojem mi je bio instaliran office, a eto sad znamo Elven kaže još jednu metodu, tako eto drago mi je da je uspilo i nadam se možda nekom ovi savjeti i pomognu. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Me je u pravu si, ja sam izgleda malo više okupiran svojim drugim problemom sa nekim boot frkom pa sam izgleda prebrzo preletio preko tvog posta,tj nisam dovoljno registriro na koji si ti način to uspio,skužio jesam da ti je uspjelo pa reko ono htio sam samo odgovoriti da sam nekako i ja napravio, ono dobio riješenje i neče ni da kaže jel valja. ![]() Zadnje izmijenjeno od: vita. 11.05.2007. u 00:11. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|