|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
FireFox problem....
Pozdrav.... Upravo sam formatiro komp i stavio firefox...zanima me dali netko zna kako se zove onaj plugin za Ff sa kojim mogu pokretima pointera misa otvarat i zatvarat tabove....ono kad se pojavi crvena linija kad kliknem desni gumb i pomaknem u stranu i napravi se neka action...slicno kao u operi... tnx....
![]() |
#2 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
All in one gestures..u mene je taj i crvena je linija. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
e jos samo jedan problemcic....di da podesim da kad zelim otvorit neki link, kad kliknem lijevom tipkom na taj link i onda pomaknem mis prema gore, da se taj link otvori u background tabu...a ne da mi se on otvori u novom fromt tabu...... i dali ima kao u operi, da kad sufam netom i onda ugasim interet brownser a imo sam otvorene neke stranice , da sljedeci put kad otvorim internet brownser imam opet te stranice otvorene......tnxxxxxxx
![]() |
#5 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Ljudi jel moguce kako zakljucat neke stranice tako da se njima moze pristupit tek nakon unosa sifre ili deblokiranja sa popisa blokiranih stranica? EDIT: Rijesio problem sa BlockSite programom. ![]() Zadnje izmijenjeno od: BlackDwarf. 16.08.2006. u 21:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Možda s notepad hosts ? ![]()
|
|
Oglas
|