|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Outpost firewall help
Evo presao sam sa Sygatea na Outpost i cini mi se da je program mrak,ali nemogu sada nista skidati preko Azureusa i DC++.Dajte mi recite kak da to sredim.,jer firewall prije ovoga je to sve sam obavljao. Thanks unapred ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zanima me zašto si prešao? Trebaš vjerojatno otvorit te portove koje koriste dotični programi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Odi u Options - Application, odaberi hoće li program moći na internet (Trusted applications), klikni na Add i dodaj program na spisak (kod mene Ad-Aware, Spybot, eMule, Firefox,...). Na isti način, ali odabirom Blocked određuješ programe koji neće smjeti na mrežu (kod mene Acrobat Reader, ACDSee, Nero,...). Isto tako kada se neki program pokušava spojiti, Outpost će te pitati da li ćeš mu to dozvoliti. Imaš 3 opcije: dozvoli privremeno, dozvoli uvijek i ne dozvoli.
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
@domy_os presao sam sa Sygatea zato sto mi je pustao na net neke programe koje nije smio,tj.nije ih ni probao zaustavit.znaci kontrola aplikacija= 0 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To onda nešt ne valja s tvojom verzijom, meni sve bloka, bilo da je in ili out. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
LOL. U SPF-u odi na Tools->Applications. Dobiti ćeš listu fajlova - imena aplikacija itd. Kontrolu pristupa sređuješ desnim klikom na red u listi (aplikaciju) kojim odabereš allow, ask, block. To je to. Možeš još očistiti log da je prazan pa da lakše vidiš što se zbiva nakon promjene dozvola za pojedine programe. Ako ti nešto ne radi, u logu zapravo sve piše - što je blokirano, u kom smjeru i na kom portu.
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
dosta mi je vise,ostajem na KIS-u forever |
|
![]() |
![]() |
|