|
![]() |
#1 |
The Member
Datum registracije: Jul 2002
|
Je li pametno drzat zvucnik na kompu?
Trenutno zbog rasporeda u sobi najbolje bi mi pasalo da zvucnik od linije postavim na kuciste. Jel to ok ili bi komp mogo imat problema (hard ili nes) od vibracija? Do daljnjeg mi je zv na podu, ali to mi nije bas najsretnije rješenje. Šta mislite? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
nema problema ali ako ti slika pravi valove makni ga.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ja ga tamo svakako ne bi držao. Ne mogu ti sada reći da bi to utjecalo na ovo ili ono ali je magnet ipak magnet. Bez obzira na sve moguće ili nemoguće zaštite mogao bi štetno utjecati na pojedine komponente. U svakom slučaju NEMOJ.
![]() |
#4 |
The Member
Datum registracije: Jul 2002
|
Ma nije bed za monitor, on je dost daleko, neg me strah za vibracije, da nebi koji hard strado ili nes. A do daljnjega zvucnik će ipak uzivati na podu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Meni je zvučnik (ljevi) več 2 godine na kučištu bez ikakvih anomalija ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
moj vec godinu dana stoji na monitoru , pa mu nis nije jedino kaj je poceo gubit dlaku na tjemenu
![]() |
#7 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ovisi
i ja držim ovaj mali zv. od compa na stroju, ali ako se radi o nekoj mrcini ili nedaj bože wooferu s bas ispuhom na dnu zvučnika, onda baš i nije pametno.... upravo zbog vibracija, koje kao što znamo pogubno utječu, ne na diskove, već na optičke uređaje (cederom, pržiljic, posebno dvd). BTW... znam da je blesavo to uopće napominjati,ali wooferi se UVIJEK drže na podu, u ormaru ili slično
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|