|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Da li je PCI uvijek PCI?
Pozdrav svima na forumu, prijatelj ima pitanjce oko hardvera a kako ni on ni ja nismo neki eksperti sjetio sam se vas ![]() Pitanje je, da li se može staviti obična PCI kartica u PCI66 slot? Bez posljedičnih iskri i gustog bijelog dima ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ne, |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Obična PCI kartica u PCI 66 slot? Daj malo detaljnije objasni...Misliš na 33Mhz PCI karticu? Koliko ja znam, svi PCI slotovi od 1994. godine podržavaju rad na 66 Mhz, iako većina PCI kartica radi na 33 Mhz. Tako bar piše na wikipediji ![]() U svakom slučaju, ne znam zašto bi se kartica skurila, jer svi PCI slotovi imaju napon od 5V... Eventualno ti može ne raditi. Može li netko potvrditi ovo moje rekla-kazala sa wikipedije?? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Pa tam ti je lijepo nacrtano. Karticu nemreš niti pod razno gurnuti u slot. Prema tome nemreš niti niš skurit.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|