|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Koji LCD TV
Sto mislite koji bi bio onak OK za uzet. Nisam bas gledao velicine ekrana i cijene ali mi se cini da je velicina dosta kao ovi klasicni TV-i od 55cm. Ili koju mi vi velicinu preporucavate? Tj. koji bi bio najbolji ekran za omjer slike? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ak ćeš već na neku takvu veličinu onda ovo 66cm PANASONIC 26LX50P čini mi se sasvim solidnim....Al naravno da idem na LCD televizor uzeo bih ipak nešt veće.... edit: a razmisli još o ovom TV LCD 82 cm, QUADRO TFT-32LC1, 16:9, sa zvučnicima nekih 7000kn.... sve zavisi koliko novaca oćeš dati....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
od 51 cm nemoj uzimati samsung niti za zivu glavu. Imao sam jako losa iskustva s 21" lcd tv-om. kupi sharp, neki noviji ili philips. nemas beda s njima. Problem je sa samsungom da ih je bas briga za kupce, servis u sesvetama nema sanse da dobijes( zoves izmedu 12-14). Koma. koma. nemoj uzeti samsung. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
za lcd tv nemoj gledat nis drugo osim phillipsa i sharpa nista drugo i jako je vazno kad odaberes tv na kojem ti se slika svida da pitas koja je brzina odaziva, neki dan sam gledao telke i na jednom mi je slika bila super dobra pitam za brzinu odaziva i covjek nezna ni kaj je to donese mi manual a kad ono pise response time<25ms rekao sam sebi bit ce duhova |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|