|
![]() |
#1 |
Guest
|
shuffle/itunes/quick time problem
eo ovako ljudi, dobijo i ja danas shuffle.... prvo zabrijo da mi ne radi, ali onda skužio da se moraju pjesme slat sa itunesom, -ali eto ti vraga odjednom ne radi itunes, ono itunes.exe has encountered problem and needs to close.... nakon jedno 10ak instaliranja reinstaliranja i jaaaako živciranja sjeo ja i razmislio kad mi je to počelo ne radit.... i sjetih se-kad sam zbrisao quick time.... e sad, kako vratit to govno... sjećam se nakon prvog instaliranja instalirao se i quick time ali eto nakon kaj sam ga zbrisao/deaktivirao ne dolazi mi više nakon instalacije, ne instalira ga.... kako vratit to njega jer bez njega mi ne radi itunes, a bez itunesa ni ipod... i sjećam se kad sam brisao quick time na kraju me pitao bi li željeli spremiti neki cd key nešto tako neke brojeve ja reko ma kaj će mi to-klikno no.... pomagajtee |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
i daaaaaa.... jeeeeee.... surfam appleovom stranicom i ugledam standalone quick time.... reko aj probamo.... i radi ![]() zakaj nemogu pobrisat temu?? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš i alternative za iTunes. Vidi http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43111
![]() |
#4 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Nemožeš obrisati temu nego samo svoj post (ako se ne varam), a pošto si pokrenuo temu i tvoj post je prvi mislim da ti tu može pomoći moderator ako želiš obrisati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|