Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.08.2006., 00:54   #1
trpi
Guest

shuffle/itunes/quick time problem

eo ovako ljudi, dobijo i ja danas shuffle.... prvo zabrijo da mi ne radi, ali onda skužio da se moraju pjesme slat sa itunesom, -ali eto ti vraga odjednom ne radi itunes, ono itunes.exe has encountered problem and needs to close.... nakon jedno 10ak instaliranja reinstaliranja i jaaaako živciranja sjeo ja i razmislio kad mi je to počelo ne radit.... i sjetih se-kad sam zbrisao quick time.... e sad, kako vratit to govno... sjećam se nakon prvog instaliranja instalirao se i quick time ali eto nakon kaj sam ga zbrisao/deaktivirao ne dolazi mi više nakon instalacije, ne instalira ga.... kako vratit to njega jer bez njega mi ne radi itunes, a bez itunesa ni ipod... i sjećam se kad sam brisao quick time na kraju me pitao bi li željeli spremiti neki cd key nešto tako neke brojeve ja reko ma kaj će mi to-klikno no....
pomagajtee
  Reply With Quote
Staro 02.08.2006., 02:15   #2
trpi
Guest

i daaaaaa.... jeeeeee.... surfam appleovom stranicom i ugledam standalone quick time.... reko aj probamo.... i radi
zakaj nemogu pobrisat temu??
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.08.2006., 07:42   #3
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Imaš i alternative za iTunes. Vidi http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43111
Staro 02.08.2006., 09:07   #4
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
Nemožeš obrisati temu nego samo svoj post (ako se ne varam), a pošto si pokrenuo temu i tvoj post je prvi mislim da ti tu može pomoći moderator ako želiš obrisati.

Bran je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno