|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Firefox - problem veličine prozora
Ne znam kako, od jučer mi se prozor Firefoxa otvara napola, a ne kako bi ja htio da prekrije cijeli ekran. Pokušao sam desni klik na ikonu i Properties/Run/Maximized ali to pomaže samo kod prvog prozora, dok svaki drugi kojeg otvorim iz tog prozora opet bude manji. Probao sam i neke savjete oko ručnog razvlačenja prozora do rubova ekrana itd...ali ništa nije riješilo problem. Netko?
![]() |
#2 |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
Prvo probaj Ff resetirati ( zatvori Ff i pokreni ga u safe modu nakon toga ces vidjeti opcije za reset ), napravi backup bookmarka jer ce baciti na default. Ili malo agresivnije je da obrises localstore.rdf ( pod application data - user - mozzila - firefox - itd... ( Deleting localstore.rdf will reset your customized toolbars, window positions and sizes, tree sort orders, and similar settings) Novi file ce ti biti kreiran kad Ff-u prvi put bude trebao nesto upisati u njega. Također backup svega naravno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
Molio bih za pomoć, instalirao sam firefox 1.5.0.6 i kad ga otvorim pojavljuje mi se u dnu crvenim slovima tekst: DOCTYPE overlay SYSTEM "chrome://slogger/locale/slogger.dtd, da li se mogu ovoga riješiti ili da se vratim na stariju verziju firefoxa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |