|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
USB Flash Disk i MP3 player...
prva stvar, dal mi je bolje uzet to, onako, combo, 2 u 1 ili posebno? druga stvar, kaj bi mi vi preporucili u oba slucaja, a da me ne kosta tolko da ostavim gace na stapu? nekak mi se cini max za USB flash uzet 256 MB, jer za sve prek toga mi se u biti cini da mi je puno prakticniji i isplativiji cdr. a sto se tice mp3 playera, volio bi da mozda nije CD-MP3 plyer, nego da koristi flash memoriju sa mogucnosti prosirenja s nekim od memorijskih kartica... pa sad, sta vi mislite, gdje i za koliko para i sta se vise isplati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: USB Flash Disk i MP3 player...
Citiraj:
Nego, nisam jos nigdje vidio takav uredaj, no mislim da postoji (nesto slicno Creative MuVo, ali nije on) koji bi bio mp3 player malih dimenzija (3x3 cm) a u njega se utaknu ove USB memorije. Mislim da bi to bio trenutno za mene idealan uredaj ![]() Ako neko zna koji model, slobodno javi
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
MuVo bi bio dobar (mp3), ali ti ne nudi kapacitet od 256 MB i ne možeš mijenjati USB disk. Mislim da negdje postoji neki uređaj koji opisuje miato, ali pitaj Boga gdje ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Premium
|
BTW, perich koliko tražiš za 512 MB RAMa?
![]() |
#5 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
to su ti 2 modula po 256.koja firma... jebiga,ne znam... jedna PQI mislim, a druga nesto tipa rade koncar ili rudi cajevec ![]() a cifra... pa recimo 450 kn za oba. /2 svaki posebno.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas