|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() Mislim si uzet 7600gt a neznam koji je proizvođać najbolji. Cuo sam da su Leadtek i Point of Wiew najbolji, ali problem je u tome sta moram uzet u hgspotu a oni imaju samo od Club 3D. A moje je pitanje jel razlika tako velika?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
nije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa kud baš Club 3D? : hitthewa Čuj,ja sam imao dvije Albatronke 6600GT obe su vraćene na servis,nakon druge sam dobio Leadtekicu koja mi nikad nije radila probleme. Pa ti sad sam zaključi ima li razlike. Ja bih radije išao na provjerene proizvođaće.
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
pa imas gainward . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Kako mi ***************eni hgšrot diže živac. Moram tamo uzet jer mjenjam grafu koja mi je krepala pa cu uzet neku drugu da mi smanje cijenu jer je pod garancijom.: CoolRamb : CoolRamb : CoolRamb : CoolRamb : CoolRamb : CoolRamb |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
|
uzmi gainward 7600gt , vrijedi sigurno vise nego club 3d . ili ako im oces dici tlak , trazi lovu nazad . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Hejter
|
ma to nis ne rjesava , ja sam nedavno frendu rjesavao reklamaciju za x1600xt i na kraju su postali bezobrazni i fino sam rekao - ma necu nikaj novo , nemam vise pouzdanja u Vasu robu , ajmo povrat sredstava . ko zna kaj mene sutra ceka - brijem do ve-mila vratiti 7300gt i doplata za x1800gto , unutar 8 dana je , pitanje je kak ce reagirati ![]() sretno a bliss je gainward oznaka , isto kao i golden sample . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
a trazit cu i ja da mi vrate pare pa ode ja do ve-mila po leadtekovu 7600gt i siguran sam da nece bit problema s njom... I vratili su ti pare??
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hejter
|
jesu , malo smo se natezali ali na kraju sam dobio papir i otisao na pult dici novce |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Novce možeš dobiti nazad (po zakonu, jel) ako tražiš to u roku od 8 dana od kada si kupio robu.
![]() |
#16 |
Hejter
|
8 dana ako se nista ne pokvari , a na reklamaciji to nije bitno , bitno da je u garantnom roku , jedino ne dobijes placenu vrijednost nego zadnju prodajnu |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Hejter
|
ak je od club 3d onda oko 900kn ,a ako je safirka onda malo vise . |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ma to je zadnja cijena koja je bila u cijeniku pa je zato velika...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|