|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
Kao "Review" DVB-T Recivera za televizor
Prvo što se zamijeti na kutiji je(zaokruženo crvenom bojom) : ![]() Iako ne ostavlja dobar dojam, nastavimo. U kutiji se dobije samo RECIVER i daljinski tako da slika bundlea nije potrebna, e da, čak i baterije dobijete, i naravno upute(i to na hrvatskom). Sam receiver, savršeno se uklopio na sab(jel smije to sjedit na njemu, magnetske sile??) Neznam, nešto mi je čudno tu, ali piše da ima 2g. garanciju ![]() Slim dizajn, nije loše, ovisi od ukusa do ukusa Daljinski: ![]() Nije neka kvaliteta, ultralagan, ne sjedi dobro u ruci, tipke se malo teže stišću, nije taj feeling, malo duže treba da ulovi. Al sve u svemu za 300kn sasvim ok. Izbornik: Začudo, čak ima HR izbornik ![]() Jednostavan, čak i ne izgleda preloše Konektori ![]() Instalacija: Vrlo jednostavno, plag ´n´ plej Ne doslovno, ali čim ga upalite, traži programe, ubrzo je pronašao svih četri programa. Kad je izbacilo sliku bio sam iznenađen, ugodno, misli pošto sam već godinama na analogu i polupokvarenom crtu 72cm i nikad naštelat sliku, ovo je bio raj. Nema duplikata i ostalih smetnji, s obzirom da imam onu najobičniju analognu antenu s pojačalom, u dnevnom boravku na podu iza teleta, sasvim lijep signal od 85%, ali kad kupim digitalnu antenu valjda bude iznad 90, i ovak je sasvim dovoljno. Mislim da zaista vrijedi svih 299kn u metrou. Zadnje izmijenjeno od: 64VT. 18.02.2007. u 09:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Neznam jeli kvadro zaslužio review, ali bilo mi je dosadno, i sasvim je ok za siromašne poput mene |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Korisnije od recenzije graficke za 4000kn, rep up! Djeluje kao solidan VolksTuner za mase, 2 god garancije je tu, sto u najgorem slucaju ispada 150kn godisnje tj 12kn mjesecno za DVB-T uslugu, uglavnom sitnis naspram 65kn prep(l)ate za HRT.
![]() |
#6 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
nice review : goood : ja sam prije tjedan dana uzeo isto DVB-T receiver koji je priključen na 4 antene (jel, za ubuduće, sad bas nema previse smisla...), a od prije mjesec dana imam DVB-S sustav, tak da bi isto mogao napravit neki review cijele stvari da se vidi di bi moglo doc do problema budem sljedeci tjedan napravio, sad imam ispite neke |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
evo, dobio si i od mene jednu pozitivu, nego daj mi pliz reci dal ovaj opticki radi, mislim jel stvarno postoji prikljucak ili to oni samo štancaju kucista pa onda u jefitnije ne stavljaju opticki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
neam pojma, mislio sam kupit kabel, jer imam na dvdu opti in, pa ću vidit, baš i mene zanima. a koja svrha te optike, 70kn dođe, kolko je poboljšanje u odnosu na bakar? Zadnje izmijenjeno od: 64VT. 18.02.2007. u 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
networking wannabe guru
|
kolko sam skuzio kad spojis prek optike bolja ti je kvaliteta, a imas i full 5.1 zvuk (naravno ak ga program emitira) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16 |
Guest
|
koja je razlika između 525 i 555, osim u velkih 300kn, u izgledu ne primjećujem nešto osim ove dve tipke? i kako prešaltavaš s jednog uređaja na drugi, ove druge ni nebi jer su ultraružni, ko vibrator neki neki. i jel ima nešto da upalim tv,dvd i receiver istovremeno ili bar brže nego na konvencionalan način=? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
http://antene.com/catalog/product_in...296af3a609c71d 4 glave... isto tako ne djeluje loše, 2 god. garancije su tu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
networking wannabe guru
|
a kak detektira uredjaje? jel moras one kodove unosit, il ima i automatsko? aj baci molim te ak ima neki link koji sadrzi podrzane uredjaje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Guest
|
nešto sam zamijetio, nakon ~3 sata gledanja preko tog ricivera(jel može bit pregrijavanje kao na onome maxtvu kaj šteka ak se zagrije malo?, vide se smetnje, ono koda je kompresija, a signal cijelo vrijeme isti cca oko ~86-88. kad ga ugasim ostavim neko vrijeme upalim onda je dobro, daj pogle ti sky, jel ti zamjećuješ kaj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Jedno pitanjce vezano za doticni reciever... Kolko traje dok presalta kanal, ono cisto otprilike sekundu, dvije? Zanima me jer mislim ubost isto neki dvbt-ac a neki modeli to rade ultra iritantno sporo...
![]() |
#26 |
Guest
|
uglavnom svi to rade tak sporo, ovaj dotični 1.7 sekundi. A otvor je prema gore, i ima dobro provjetravanje, i neznam na koje komponente misliš, slika ide direkt na televizor(skart), a još zvuk osim preko scarta na tv i na dvd(chinch) Zadnje izmijenjeno od: 64VT. 21.02.2007. u 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
a možda je samo do lošeg signala??piše mi postotak za signal strenght i quality(pretpostavljam da je za kvalitetu slike), ja imam: signal 82-85% a kvaliti 99%, znači li to da ako je kvaliti slike cijelo vrijeme 99% nevažno kolko je signal strenght, mislim svejedno jel 80% ili 95%? ako nije do signala, onda ću još malo razmotriti i možda reklamirat |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
ne smanji se, promatrao sam, cijelo vrijeme isto, varira kad se jednom smjestim i gledam, 85-86, sa smetnjama ili bez |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|