|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Hlađenje grafe!
.........."640K ought to be enough for anybody"......... Lenovo ThinkPad X260: i5-6300U / 16 GB DDR4 / 500 GB Samsung EVO 850 / 12,5'' 1366x768 IPS / Windows 10 Pro ThinkPad Pro Dock: 24'' BenQ BL2420PT 2560x1440 IPS / daskeyboard prime13 / Logitech RX1000 / Harman Kardon Soundsticks II Pošteni, dobri i odgovorni trgovci: 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
fora ako hladi dobro, imam nesto slicno improvizirano na hardu a i kraj graficke http://forum.pcekspert.com/attachmen...1&d=1153848063 na slici nema i vent od 5 cm na grafickoj koji hladi pasivsa na maticnoj ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nije lose dobra ideja ali JA bi okrenija vent tako da puse u drugom smjeru (prema rupama od PCI kartica) na taj nacin bi taj topao zrak ibaciva vani kroz navedene rupe otraga a ovako uzgonom ide gore sta opet nije tako lose ako imas dobru promaju u kutiji! Sve u svemu Nice! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Aaajme kablovaaa ![]() ![]() Sto se tice teme, mislim da je bocni vent u ovakvim situacijama ipak pravo rjesenje, pogotovo neki 120+ mm (npr Sharkoon 140mm) jer ohladis lijepo i grafu i chipset, ma prakticki pol ploce ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na šta to liči, pa kablovi vam u ventove upadaju, ccc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
OT: Maticna: -Leadtek K7NCR18D-PRO2 WOOOW ovo vec odavno nisam vidio...svaka cast na maticnoj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
drago mi je da sve funkcionira , skoro da mi je zao kaj si nisam ostavio tu grafu jer sam na kraju ja morao ici po novu u ducan . pozdrav . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|