|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Najbolje mjesto za HD
Dakle-kaj vi mislite,koje je mjesto najbolje za hard??? Radi se o BarracudiV 120Gb,nikak da se zmislim gdije bi mu bilo najudobnije i najhladnije... U 5.25",na pleh u zraku,dodatno hlađenje??? Imam nekakvo Task bigg kućište,i uopće nisam pametan gdije da udomim hard za stalno,trenutno je u prvom 5.25" utoru ispod pržilice,ali mi se to ne sviđa... Imam dolje stari hard i floppy,gore DVD,pržilicu i hard... Jebiga-ništ mi pametno ne pada na pamet. Čak sam razmišljao da ga stavim skroz na dno,tam dolje gdije je onaj prorez za uvlačenje zraka,pa nek zrak koji ulazi struji prek njega,i tak i tak je cijeli oklopljen. Kaj vi mislite??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Devil
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Najbolje mjesto za HD
Citiraj:
ak hoces ga imat hladnog i ak imas nekaj para kupi za njega neko tiho hladilo i zbuksaj ga bilo kam, inace makni ga od optickih uredaja jer kad se oni zalaufaju pun rac se zagriju. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Aj kaži koji task imaš, ima stranica http://www.task.com.tw/ pa vidi koje je tvoje. recimo ja imam 3700 i meni je rsapored slijedći: Na vrhu (kao na svakom poštenom kućištu, a ne ćići bići ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
ako imas ventilatore na prednjoj strani kompjutera onda stavi HD tacno ispred tih hladnjaka. Tempereature ce ti tu biti najhladnije u cijeloj kutiji.
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bemti..nije Task nego Frontier.F04A Ja sam mislio ovak-pržilicu i stari hard svakoj svoj master,novi hard sa adapterom na SATA i njega dolje ispred rupe za upuhivanje da se lijepo hladi. Vidim da i vi imate isto mišljenje ![]() Dakle,fali mi još vent,koji ne ruže jako??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|