|
![]() |
#1 |
What does the scanner see
Datum registracije: May 2006
|
Novo kuciste
Pozdrav ! Eto malo sam eksperimentirao s ovim svojim kucistem i ispalo je katastrofa , aluminij je toliko tanak i mekan da ga je Ubodna razvalila ... Al nema veze ionako sam zakljucio da je kuciste previse malo . U svakom slucaju sad razmisljam o kupnji neceg novog samo bi bilo pozeljno da je bez napajanja i da kosta max 450 kn-a ... I jos jedna stvar (mislim da je to vec netko bio pitao) dali se igdje u Hr,Slo,Ita, moze nabaviti kuciste od Alienware-a ,to bi bila prava stvar ![]() ![]() PS:i o onom TT-ovom Matrix-u sam razmisljao,sta mislite o tome ?
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Sumnjam da AW prodaje samo kucista, a i da to radi koštala bi min. 1000+ kn.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
alienware ne prodaje svoja kucista mozes kupit imitacije alienwarea al to ti ne savjetujem bolje odi u kladu i zalozi tih 300kn mozda dobijes nekaj ![]() u vezi glede rezanja aluminija jesi koristio ubodnu na visokim okretajima i list sa sitnim zubima? jos bolje mogao si sa dremelom rezat stavis noz za rezanje i pici mogu ti preporucit centuriona 5 stvarno odlicno kuciste http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.607.016 uz malo maste mozes i njega malo modat |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
AlienWare kućišta se NE MOGU kupiti u slobodnoj prodaji, no ne treba ti biti žao. Naime, to su najobičnija Chieftec kućišta sa drugačijom plastičnom maskom. Što se tiče kopija, IZBJEGAVATI POD SVAKU CIJENU. Smeće prve klase. Za rezanje ubodnom imam nož za inox, super sitni zupci, praktički ne ostavljaju srh i jako malo naprežu materijal. Imaš u Bauhausu po dosta povoljnoj cijeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
ovo sve mogu podpisat...isto tak gledan anteka coolermatera i chiefteka...ostalo NE...tj ovisi u kojoj cijenovonoj klasi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Dobar ti je Antec iz siga moga |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Antec 3000B je odlično kućište. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
Imas AlienWare kucista na ebay-u i nisam ni jedno naso ispod 250$ pocetne cijene, a i uglavnom nema shipmenta za HR ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
zippo61_junior
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
Odgovor je da i ne. Dobro, meni Stacker ima taman dosta mjesta... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
zippo61_junior
|
Sky je odgovorio ima prednji i zadnji 120mm vent ali prostranstvo hmm nije to big tower ali za ono šta ja imam je dosta prostran |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
zippo61_junior
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
Ne, Stacker dođe manje od 1000, a Antec 440 kuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
a onaj nzxt nemesis mi izgleda dobro sam neznam kolko je kvalitetno http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?k...=94&Sifra=0513 jer ga ima ko |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Pa ok izgleda iznutra (izvana blčjak=) ali za te pare imas Centuriona 5 i TT mambo i anteca |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Coolermaster Centurion 5 je u tom cjenovnom rangu moj favorit (i opcenito Coolermaster kucista). Pogledaj i ovo: http://www.links.hr/index.php?option...kl=800.000.195 Mislim da se nedostaci mogu vrlo lako srediti i onda imas fenomenalno kuciste za malu lovu ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja bih preporucio ThermalRock Ocean Dome.Kuciste me odusevilo skroz.Ima ugradenih 5 ventova (1x80 intake,2x92 intake i 2x92 outake).Toll less je tako da nema sarafljenja i sl gluposti.Inace TR je podruznica TT-a i meni osobno puno ljepse izgledaju TR-ova kucista.Jedini problem je cijena jer ja sam svog dobio relativno jeftino 400kn,al mislim da je u linksu cca 800kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
Upravo tako, SRV. Ne mogu se složiti da za 400 kuna nema boljeg kućišta kad imamo 3000B i Centuriona 5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registrirani Ovisnik
Datum registracije: Apr 2006
|
Heh, nitko ne spominje starog Soprana: http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.605.031 ili, ak bas hoces plexi: http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.605.029 Cine mi se dosta isplativa kad pogledas ugrađeno hlađenje, a i super izgledaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |