|
![]() |
#1 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
problem pri instaliranju windowsa
Slozio sam si 2. racunalo i krenem ja instalirati win i pregleda mi HDD (scandisk) i kad bi trebao kreniti sa instalacijom javi: Standard mode cannot run beacuse of a problem with your extended memory manager. Try reconfiguring your memory manager, or replacing it with HIMEM.SYS If you are using HIMEM.SYS, you need ro reconfigure it or obtain a newer version. ??????????????????????? i tu stane i nece dalje.... Dali neko zna koji k**** hoce i zasto nece poreniti instalaciju win E ovako to javlja pri instalaciji win98 i ME, a XP ni nece pokreniti kad bi trebao poreniti instalaciju XP-a javi da nenadje BOOT file.????????? ima li neko pojma u cemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Jesi probao guglat? Kaj vele? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Brum brum...
|
da probao sam guglat i: This issue can be caused by any of the below possibilities. -The file himem.sys is corrupt or missing -Physical memory issue nemam win da sanim taj sys file u win direktorij a nist mi ne fali memoriji i namjestio sam sve.... a cd je ispravan jer sam neki dan snimao na pc preko nj. i radi. :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Brum brum...
|
stavio sam disk u 1. kopm i formatirao sam ga i sve 5 i vratim ga u 2. komp i isto sranje cim krece cpoirati fajlove za snimanje win izbaci me i javi gresku u hmem.sys ...pa sam uzeo HDD iz 1. kompa i ubacim gau taj nesretni 2. (na tom HDD imam XP) i kad bi trebao kreniti sa ucitavanjem windowsa izbaci mi sad ovo: windows could not start beacuse f an error in the software load needed DLLs for kernel koji mu je saqd ... izleda da je greska u hardweru? (mozda maticna) ILI.....? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Testiraj memoriju s odgovarajućim programom - npr. Docmemory . Testiraj hard u drugom računalu s programom od proizvođača harda, svi imaju takve utilityje na svojim stranicama. Ostaje ti još testirati matičnu ploču, ako imaš nekog da ti skine Hirens boot CD, no vjerojatno neće biti potrebno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|